Annelies Verlinden bij VTM NIEUWS
Volledig scherm
Annelies Verlinden bij VTM NIEUWS © rv

Minister Verlinden beantwoordt al uw vragen over de paaspauze: “Nu besmettingen de kop indrukken om eind april te kunnen versoepelen”

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) was vanavond studiogast bij VTM NIEUWS. Ze kwam er vragen beantwoorden over de nieuwe regels van de paaspauze: de regels voor de winkels, de controles op de kleinere buitenbubbel, controles in de paasvakantie en meer. 

12 reacties

 • Gino SINNESAEL

  1 jaar geleden
  Denkt Vivaldi nu echt dat ze met deze halfslachtige pampermaatregeltjes, vol met uitzonderingen, het virus gaan stoppen? Serieus?
 • Ferdinand Nuyts

  1 jaar geleden
  Ronny Biesen Pandemiewet? Enkel als in die wet ook staat dat politici die klungelen of falen onmiddellijk ontslagen worden met verlies van alle rechten, lonen, voordelen en pensioen!!
 • Sam Bedfort

  1 jaar geleden
  Ik heb een vraagje. Waarom pakken jullie de betogingen en carnavalstoeten niet aan? Waarom pakken jullie de broeihaarden niet aan? Waarom wachten jullie totdat het over gans het land verspreid is? Is dat om ons nogmaals te kunnen opsluiten?
 • Marcel Desmet

  1 jaar geleden
  er is slechts 1 oplossing, de regering afzetten, liegende virologen tijdelijk opsluiten en opnieuw beginnen met serieuze mensen. Deze prutsers houden ons gerust nog een jaar aan het lijntje zonder dat ze weten wat ze doen. In de media komen is het enige wat hen geil maakt.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Deze uitspraak is al enkele keren gezegd geweest. Het is een herhaling, meer niet.