Al wie zelf of in zijn omgeving krijgt af te rekenen met een misdrijf, ongeval, ramp of aanslag zal op de website een schat aan informatie vinden.
Volledig scherm
Al wie zelf of in zijn omgeving krijgt af te rekenen met een misdrijf, ongeval, ramp of aanslag zal op de website een schat aan informatie vinden. © Thinkstock

Minister Vandeurzen lanceert website om slachtoffers te ondersteunen

Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) lanceert de website www.slachtofferzorg.be. Op die website kunnen voortaan alle slachtoffers, nabestaanden en vrienden en familie van slachtoffers of getuigen terecht. De website wil slachtoffers en hun omgeving informatie, tips en ondersteuning geven op juridisch, praktisch en emotioneel vlak.

5 reacties

 • Rik Bogaert

  5 jaar geleden
  Ja Vandeurzen, buiten wat websites lanceren hebt ge ook nog niet veel verwezenlijkt tijdens uw minister zijn. Het is ook een postje die veel centen kost, en rap mag verdwijnen! Dan betalen we toch weer een stuk belasting en minder?
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Lumineus idee, prachtig initiatief, proficiat aan die Minister & zijn adviseurs.
 • Marc Van Orshaegen

  5 jaar geleden
  houd u eens bezig met die wetsvoorstellen die al lang moesten uitgevoerd zijn hetgeen jij " ministerke" brengt gewoon niets op daarvoor zijn toch maatschappelijke werkers of zie ik dat mis ?
 • wim pelgrims

  5 jaar geleden
  Verkiezingsstunt??????? Veel beloven doet de zotten in vrede leven.....
 • Jean Paul Peelis

  5 jaar geleden
  Kost niks of toch niet veel. Tsjevenstreek.