Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). © VTM Nieuws

Minister Vandenbroucke wil extra maatregelen voor nachtleven: “Alleen voor gevaccineerden en niemand anders”

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke wil extra maatregelen voor het nachtleven. Dat heeft hij gezegd aan VTM NIEUWS. Hij zou discotheken alleen willen toelaten voor mensen die gevaccineerd zijn, eventueel met een test erbovenop. In het nachtleven wordt gemengd gereageerd op het voorstel: sommigen vinden het discriminatie, anderen een manier om gevaccineerden te belonen. 

262 reacties

 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  810000 mensen in Gent voor het lichtfestival tijdens de Covid pandemie. Geld is dus schijnbaar belangrijker dan gezondheid. Evenals grote evenementen en voetbalwedstrijden.
 • Linda Heintjens

  1 jaar geleden
  Marinka Debaveye. Ik wordt toch liever verzorgd, door iemand met een "roeping" voor verpleging!
 • eliot tiberius

  1 jaar geleden
  Ik stel voor dat iedereen die pleit voor alles dicht, een fundraising organiseert en als de centen op de bedrijfsrekening staan zal ik sluiten, uiteraard moet personeel en vaste kosten doorbetaald worden. Grote ogen gaan sommigen trekken, uiteraard kosten in volle transparantie van de rekeningen van diverse bedrijven in de retail. Ik zal zolang sluiten in functie van de binnengekomen bedragen. Fair deal, isn't it ?
 • Shairen Malongi

  1 jaar geleden
  Voor een virus is men nooit eerder uitgesloten. Na 20 maanden met allerlei omslachtige restricties te hebben geleefd is het mooi geweest. Geef men hun vrijheden terug!
 • Leon Mertens

  1 jaar geleden
  liever nu alles dicht voor 14 dagen dan zullen de cijfers zakken en kunnen we met de feestdagen goed vieren,nu zijn het weer lapmiddelen die niets verbeteren ....triestig en aub vaccinatie verplichten voor iedereen !!!!