Minister Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
Minister Frank Vandenbroucke. © Photo News

Minister Vandenbroucke: “Heropenen terrassen totaal niet aan de orde”

België blijft vaccineren met AstraZeneca, zo besliste de taskforce vaccinatie gisteren, nadat eerder verschillende Europese landen hadden besloten om de toediening van het AstraZeneca-vaccin tijdelijk stop te zetten. “Op basis van wat we weten is er geen enkele reden om nu te stoppen”, zo verklaarde minister Frank Vandenbroucke (sp.a) gisteren in VTM NIEUWS. Op Radio 1 riep Vandenbroucke vanochtend op om weer meer te gaan telewerken en zei hij dat het heropenen van terrasjes “totaal niet aan de orde” is.

225 reacties

 • Rudi De Roover

  4 maanden geleden
  Zorg dat de mensen hun spuiten hebben dat is jullie job en niets anders.
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Als de terrassen openen op 1 april zitten we met de grote vakantie midden in de derde golf met terug 5000 besmettingen . In het verlof allemaal terug in ons kot ,is het dat dat Jambon wil ? Geen versoepelingen tot onder de 800 of alle ministers plegen WOORDBREUK en dan trekt Decroo de stekker eruit zoals enkele jaren geleden en gisteren gezegd op tv .
 • Johnny Chanet

  4 maanden geleden
  Hij heeft gelijk. Horeca openen staat gelijk met bedrijven sluiten.
 • François Nuyts

  4 maanden geleden
  Maar geen enkel probleem met AstraZeneca nietwaar ... Hangt er daar misschien een centje aan vast , of wat moet de burger nu denken als we zien dat er steeds meer landen dat Vaccin niet meer gebruiken momenteel tot ze zekerheid hebben over wat er eigenlijk écht aan de hand is .
 • Jos Roofthooft

  4 maanden geleden
  niet verkozen en toch de de baas komen spelen, da's lef hebben