Minister Vincent Van Peteghem.
Volledig scherm
Minister Vincent Van Peteghem. © BELGA

“Minister Van Peteghem (CD&V) wil dat douaniers prioritair gevaccineerd worden”

Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) wil dat ook douaniers prioritair gevaccineerd kunnen worden. Dat zegt Francis Adyns als woordvoerder van de FOD Financiën. Hij reageert zo op de acties bij de douaniers op Brussels Airport.

2 reacties

 • Lea Van Heybeeck

  2 weken geleden
  Ja waarom niet laat iedereen maar voorgaan de 65+ zullen ze wel laten sterven voor de andere te laten leven en plezier te maken, nietwaar CD&V jullie minister heeft nog niet genoeg overlijdens op z’n geweten?
 • louis reinquin

  2 weken geleden
  Een zeer wijze beslissing waar logica inzit.
 1. Vande Lanotte kan 93.000 euro niet verklaren in dossier-El Kaouakibi, hekelt perslekken en “opzettelijke beschadiging”: “Ze moet aan de schandpaal”
  Play
  325

  Vande Lanotte kan 93.000 euro niet verklaren in dos­sier-El Kaouakibi, hekelt perslekken en “opzette­lij­ke beschadi­ging”: “Ze moet aan de schandpaal”

  Johan Vande Lanotte, die in de zaak rond voormalig Open Vld-politica Sihame El Kaouakibi een tegenrapport heeft samengesteld, blijft haar verdedigen, en zegt dat een eerlijk proces door de vele lekken in de pers niet meer mogelijk is. “Eerst moet ze aan de schandpaal, dan pas kan ze reageren. Ze is publiekelijk terechtgesteld en onthoofd”, zo klonk het deze namiddag op een persbriefing. Volgens Vande Lanotte is 80 procent van het betwiste bedrag van 450.000 euro perfect te verklaren, maar voor een som van 93.000 euro is er meer onderzoek nodig.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt