© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Minister van Energie wil kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 winter langer open houden

De regering denkt eraan om de kerncentrales van Doel 4 en Tihange 3 langer open te houden, om te vermijden dat we in de winter van 2025-2026 zonder stroom komen te zitten. Normaal gezien gaan die twee centrales in de zomer van 2025 dicht voor een onderhoudsbeurt.

231 reacties

 • Roger van Gelder

  2 maanden geleden
  Wanneer komen de nieuwe kerncentrales Groen! ?
 • eric meers

  2 maanden geleden
  En toch blijven ze elektrische wagens en elektrisch verwarmen verder promoten . Laat de mensen terug een diesel of benzine kopen en hun huis verwarmen met stookolie voor tenminste de komende 10jaar en zorg dat je na die periode de levering van stroom kan waarborgen tegen fatsoenlijke prijs . Eerst zorgen voor een alternatief ,dan olie en gas afschaffen en niet omgekeerd .
 • Daniel Ponnet

  2 maanden geleden
  Het zal zijn gelijk bij Philips: de laatste doet het licht uit
 • Eddy Willems

  2 maanden geleden
  Zij die dachten dat je met Groen en OVLD echt kan besturen zijn er aan voor de moeite. Dergelijk wanbestuur heeft ons land in zijn ganse geschiedenis nog niet gekend. Zeer triest en mocht de toestand niet zo ernstig zijn, ongelooflijk lachwekkend.
 • Eddy Jans

  2 maanden geleden
  En Engie die lachen steeds harder met ons en voor de rest kassa, kassa
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.