In Molenbeek werd onder andere een kerstboom in brand gesproken. Ook in andere Brusselse gemeenten verliep de overgang van oud naar nieuw onrustig.
Volledig scherm
In Molenbeek werd onder andere een kerstboom in brand gesproken. Ook in andere Brusselse gemeenten verliep de overgang van oud naar nieuw onrustig. © Marc Baert, Photonews

Minister Jambon na onrustige nieuwjaarsnacht: "Wat in Brussel gebeurd is, kan echt niet door de beugel"

BinnenlandIn de gemeente Sint-Jans-Molenbeek hebben jongeren deze nacht enkele voertuigen van politie en brandweer bekogeld met stenen. Een drietal voertuigen liep daarbij lichte schade op aan de carrosserie. Dat meldt de politie van de zone Brussel-West. "Wat in Brussel gebeurd is, kan echt niet door de beugel", reageert minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambom (N-VA) op Twitter.

1090 reacties

 • Vincent Vankeerberghen

  5 jaar geleden
  Veel woorden maar weinig daden.... Politiek zoals altijd
 • Chris Hom

  5 jaar geleden
  Het loopt uit de hand hé... t krapuul wint!
 • marc calleeuw

  5 jaar geleden
  De ps ,sp en groen hadden vroeger strenger geweest bij het toelaten van iedereen o.a van gezinsgereneging zonder controle.(stemmen gewin).
 • Eddy van Dorst

  5 jaar geleden
  Slaap rustig verder dat is tenslotte de kracht van verandering
 • Eddy vandeweyer

  5 jaar geleden
  Nooit is er in België meer verzuring, tweedracht, haat en zelfs racisme onder elkaar geweest als tijdens deze rechtse regering, tot spijt van wie het benijd maar dit alles hebben wij alleen te danken aan NVA. Dit is samen met het anti "jan modaal beleid" toch wel iets om echt rekening mee te houden de volgende verkiezingen.