Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Gilkinet fluit NMBS terug over sluiting loketten

Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet roept de NMBS op het matje over de beslissing om de loketten in verschillende stations te sluiten. De Ecolo-vicepremier heeft de raad van bestuur van de NMBS om een rechtzetting op vier punten gevraagd, laat hij dinsdag weten.

19 reacties

 • freddy vandersmissen

  2 maanden geleden
  Allee,toch ene met een beetje verstand !
 • patrick vanherberghen

  2 maanden geleden
  Voor de groenen mag dat natuurlijk allemaal wel iets kosten. Heffen ze gewoon wat meer belastingen...
 • Sandra Huysmans

  2 maanden geleden
  Bemande loketten is toch niet meer van deze tijd. Alles is geautomatiseerd, zelfs banken hebben geen loketten meer, tankstations en noem maar op. Hopelijk worden de vrijgekomen middelen dan ook gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en niet om de bonussen van de directie te verhogen.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Typisch Belgisch, er moet efficiënt en kostenbesparend gewerkt worden maar een concreet én doordacht plan mag niet uitgevoerd worden. Liever een aan zijn vingers draaiende loketbediende in een grote verwarmde zaal, dan een automaat. Realisme is blijkbaar een moeilijk woord.
 • Wesley De Cock

  2 maanden geleden
  En over de prijsstijgingen?
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken