Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Gilkinet fluit NMBS terug over sluiting loketten

Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet roept de NMBS op het matje over de beslissing om de loketten in verschillende stations te sluiten. De Ecolo-vicepremier heeft de raad van bestuur van de NMBS om een rechtzetting op vier punten gevraagd, laat hij dinsdag weten.

19 reacties

 • freddy vandersmissen

  10 maanden geleden
  Allee,toch ene met een beetje verstand !
 • Patrick Van Verdegem

  10 maanden geleden
  Voor de groenen mag dat natuurlijk allemaal wel iets kosten. Heffen ze gewoon wat meer belastingen...
 • Sandra Huysmans

  10 maanden geleden
  Bemande loketten is toch niet meer van deze tijd. Alles is geautomatiseerd, zelfs banken hebben geen loketten meer, tankstations en noem maar op. Hopelijk worden de vrijgekomen middelen dan ook gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en niet om de bonussen van de directie te verhogen.
 • Albert de Lovendeghem

  10 maanden geleden
  Typisch Belgisch, er moet efficiënt en kostenbesparend gewerkt worden maar een concreet én doordacht plan mag niet uitgevoerd worden. Liever een aan zijn vingers draaiende loketbediende in een grote verwarmde zaal, dan een automaat. Realisme is blijkbaar een moeilijk woord.
 • Wesley De Cock

  10 maanden geleden
  En over de prijsstijgingen?
 1. HERLEES. Strengere quarantaineregels in het onderwijs en geen meerdaagse klasuitstapjes meer - Moderna gaat boostervaccin voor nieuwe virusvariant ontwikkelen

  HERLEES. Strengere quarantai­ne­re­gels in het onderwijs en geen meerdaagse klasuit­stap­jes meer - Moderna gaat boostervac­cin voor nieuwe virusvari­ant ontwikke­len

  De coronacijfers in ons land blijven maar stijgen. Om die reden werd vandaag over strengere maatregelen beslist door het Overlegcomité. Ook is ons land het eerste land in Europa waar de nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant is vastgesteld. Die variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers al verstrengd. Herlees hier onze liveblog van vrijdag 26 november.