Minister Demir over PFOS-vervuiling: “Ik ben nog niet klaar met het Amerikaans bedrijf 3M”

88 reacties

 • Geert Landsman

  1 maand geleden
  @Jan Wilms, wat dacht je van de haven maar Bart de Wever is de raad van bestuur zat. De voorzitter is Annick De Ridder (NVa) en dan hebben we Koen Kennis (NVa). De vervuiling is ook bekend in de haven, dat ze het niet weten is onzin. Koen Kennis zit ook in Landis in het bestuur. Zwijndrecht maakt deel uit van de Antwerpse haven waar Bart de Wever en Koen Kennis in het bestuur zitten. Verder zit de NVa via alle kanten in de Vlaamse overheid. Ergo ze wisten het allemaal.
 • Dorien Hauters

  1 maand geleden
  Hopelijk krijg je niet te veel tegenwind van andere partijen,doe zo maar voort en leg alles op tafel goe bezig
 • anna vandenberg

  1 maand geleden
  karel dillen, de vervuiling was al gekend van in 2002. Iedere partij is mee verantwoordelijk voor de milieu problemen in Antwerpen. Zwijndrecht heeft een Groene burgemeester die zweeg . Ik ben opgroeit tussen twee storten met industriële afval, dode koeien in de aanpalende weide in de jaren 60, de boer kreeg zwijggeld. Het gif van Lekkerkerk in een kleiput, van grondwater controle geen sprake, de machtige clan wil scooren met de PFOS vervuiling 20 km verder en laat nu stalen nemen van tuintjes.
 • Jan Wilms

  1 maand geleden
  Ik wist niet dat Zwijndrecht bij Antwerpen hoorde ,waarom hebben die dan een burgemeester,maar ja GROEN heeft de mond vol over anderen maar kijken nooit naar hun eigen domme fouten
 • Andté Herbots

  1 maand geleden
  Demir één van de beste ministers in de Vlaamse regering zal het nog ver brengen in de politiek.