Minister De Crem belooft versterking politiezone Brussel-Zuid.
Volledig scherm
Minister De Crem belooft versterking politiezone Brussel-Zuid. © Photo News

Minister De Crem belooft versterking politiezone Brussel-Zuid

Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem zal het korps van de politiezone Brussel-Zuid versterken. Dat heeft de CD&V-minister beloofd in een overleg met de burgemeester van Anderlecht Fabrice Cumps (PS) en de korpschef van de politiezone Brussel-Zuid. Hoe groot de versterking precies zal zijn, moet nog verder uitgewerkt worden.

39 reacties

 • Mag Ienietje

  1 jaar geleden
  beloven, beloven daarin zijn ze heel goed in, ze weten ook na een week is het volk dat weer vergeten en kunnen ze gewoon voort niks doen.
 • claude sanders

  1 jaar geleden
  Geachte Heer De Crem versterking van de politie zal niet helpen er is Politie genoeg in Brussel, men moet de Politie terug toe laten geweld te gebruiken zoals in het verleden bij de voormalige Rijkswacht waarvan ik deel uitmaakte.Enkele harde tikken van de matrak zal al veel helpen. Het is zo dat de Politiemensen schrik hebben voor een eventueel onderzoek van van comité P met klachten en rechtbanken als gevolg dit is het probleem.Vroeger bestonden al die comités niet en het ging ook.
 • Dan Midden

  1 jaar geleden
  weeral extra geld zonder enig resultaat! Eis gewoon een fusie van de 19 gemeentes, geen fusie: geen extra geld. Neem ze trouwens de extra middelen die ze al 10j krijgen terug af, het helpt toch niet met de P$ burgemeesters die alles saboteren. Laat ze het "gratis" oplossen ipv op de kap van de hardwerkende vlamingen die daar uitgespuwd worden
 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Je mag er nog 10.000 bijplaatsen , zolang er geen echte maatregelen getroffen worden ( recht op verdediging van de politie ) brengt dit geen zoden aan de dijk . Eerlijk gezegd de politie is veel te braaf moesten al lang in staking gegaan zijn tot ze hun werk mogen doen zoals het hoort desnoods met pistool .
 • moons stefan

  1 jaar geleden
  die de crem die ging toch stoppen hé voor dat hij weer een mooi jobke kreeg met dikke pré en ja praten moet hij toch eens leren want das een probleem op tv