Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Beke gaat inspectieverslagen woonzorgcentra openbaar maken

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) gaat de inspectieverslagen van onze woonzorgcentra actief openbaar maken. Vanaf 1 maart zal iedereen die online kunnen raadplegen. De beslissing komt er na de commissie Welzijn gisterennamiddag, waar werd opgeroepen om strenger op te treden tegen de rotte appels in het zorglandschap.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.