Paul Magnette
Volledig scherm
Paul Magnette © BELGA

Minimumpensioen van 1.500 euro, elektrische bedrijfswagens en federale kieskring: dit staat in de nota-Magnette

Informateur Paul Magnette wil volledige tewerkstelling in 2030. Dat staat volgens de website van La Libre in de nota die hij midden november aan de koning overmaakte. Tegen het einde van de legislatuur moet de tewerkstellingsgraad 75 procent bereiken.

364 reacties

 • Danineke Van Corenland

  3 jaar geleden
  Magnette wou toch dat de partijbelangen niet op de 1ste plaats mochten komen, maar wel dat de inhoud moest voor gaan. Dus wat doe je dan ? Van alle punten die partijbelangrijk zijn , zeg je dat ze vooral inhoudelijk belanrijk zijn. Snappie ???
 • André Van Elslande

  3 jaar geleden
  Magnette weet nu reeds zeker dat hij zijn communistise plannen (sorry ook van groen en ecolo) niet zal kunnen realiseren.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  De ene heeft geluk in het leven de andere niet. Geboren in een goed nest of een slecht. Goede of slechte gezondheid. Kansen of krijgt tegenslag. Maar in een beschaafde en rijke samenleving zou men vanaf de pensioenleeftijd dat opzij moeten schuiven en iedereen een pensioen moeten gunnen waarmee je minstens sober maar als mens waardig kan eindigen. Zonder afgunst of vergelijkingen met dat verleden. Dat de ene een betere job heeft zorgt er ook voor dat een andere een slechtere krijgt.
 • WILLY TEUNEN

  3 jaar geleden
  boudewijn segers, als je de verliezen ook terugkrijgt ,zou goed zijn voor de ARCO spaarders
 • WILLY FREMAUT

  3 jaar geleden
  en wie zijn de dommerikken die heel hun leven fors hebben bijgedragen om 1500 te hebben en die nu gelijkgesteld worden met iedereen? op zich is 1500 euro wel aanvaardbaar voor iedereen maar dan met een gedeeltelijke compensatie