Anderhalve maand geleden stond de integratiesector in rep en roer. Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open Vld) verkoos het fonkelnieuwe Join.Vlaanderen boven het Minderhedenforum als contrac­tuele partner voor het integratie­beleid.
Volledig scherm
Anderhalve maand geleden stond de integratiesector in rep en roer. Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open Vld) verkoos het fonkelnieuwe Join.Vlaanderen boven het Minderhedenforum als contrac­tuele partner voor het integratie­beleid. © Photo News

Minderhedenforum en Join.Vlaanderen bereiken kerstakkoord om samen te smelten

Join.Vlaanderen en het Minderhedenforum hebben een akkoord bereikt om tegen januari 2022 samen te smelten tot een nieuwe organisatie. Er ligt extra geld klaar. Dat schrijft De Standaard dinsdag.

11 reacties

 • paul holemans

  3 weken geleden
  schaf toch die onzinnige en nutteloze instellingen af en investeer dat geld in echt nuttige projecten.
 • Nick Mees

  4 weken geleden
  Opdoeken, al die vehikels! Geen meerwaarde en een regelrechte vloek voor onze maatschappelijke en economische waarden.
 • Marcel Willems

  4 weken geleden
  NVA denkt alles te mogen doen en de anderen moeten knikken Is echt zoals hun basis programma zegt ..Maar hebben geen enkele meerderheid ..Maar proberen langs de vlaamse regering zaken door te drukken tegen de wil van de meerderheid
 • Chloe Kezako

  4 weken geleden
  De liberale oplossing, nog meer personeel, nog meer geld. Bedankt.
 • Ludovic De Beuckeleer

  4 weken geleden
  of hoe de burger bedrogen wordt door de organisatie , niet verkozen maar toch mee aan de honing pot likken.
 1. Groen niet te spreken over afschaffing Minderhedenforum: “Vlaamse regering maakt organisaties die anders denken dan N-VA monddood”
  Politiek

  Groen niet te spreken over afschaf­fing Minderhe­den­fo­rum: “Vlaamse regering maakt organisa­ties die anders denken dan N-VA monddood”

  Groen is er niet over te spreken dat de Vlaamse regering voortaan in zee gaat met Join.Vlaanderen in plaats van met het Minderhedenforum als participatieorganisatie. “Organisaties die anders over integratie en racisme denken dan N-VA maakt de Vlaamse regering monddood. Het Minderhedenforum krijgt nu de rekening gepresenteerd omdat ze jaren de luis in de Vlaamse pels was”, reageert Vlaams parlementslid An Moerenhout. Ook PVDA en sp.a reageren verontwaardigd.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"