Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Toerisme Vlaanderen

Minder buitenlandse toeristen, maar binnenlands toerisme groeit: 12 procent meer overnachtingen in Vlaanderen in juli

Vlaanderen telde in juli 12 procent meer overnachtingen dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir en Toerisme Vlaanderen.

 1. Met de camper door Duitsland, fietsen in Limburg, roadtrippen met de jongste zoon en Italië, ook als het giet: hier gaan onze politici op vakantie deze zomer
  PREMIUM

  Met de camper door Duitsland, fietsen in Limburg, roadtrip­pen met de jongste zoon en Italië, ook als het giet: hier gaan onze politici op vakantie deze zomer

  Fietsen in Limburg, feesten in Marbella, met de camper door Duitsland, met de familie naar Catalonië, op taalbad in Spa, met de jongste zoon op roadtrip, Italië en nog eens Italië. De vakantieplannen van onze politici zijn divers, maar er is er maar eentje die gaat trouwen: Vlaams minister-president Jan Jambon. Al gaan hij en zijn verloofde eerst nog een kleurtje opdoen in Toscane.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).