Premier Charles Michel (MR).
Volledig scherm
Premier Charles Michel (MR). © BELGA

Michel wil onderzoek naar mogelijke georkestreerde desinformatie over VN-migratiepact

Premier Charles Michel heeft vandaag op de Europese top gevraagd of de Europese Commissie "de intentie en de instrumenten heeft om een onderzoek te openen" naar mogelijke georkestreerde desinformatiecampagnes over het VN-migratiepact. "Ik blijf voorzichtig, maar ik denk dat we in een democratie moeten eisen dat we de waarheid daarover krijgen”, zei hij.

29 reacties

 • jos robben

  4 jaar geleden
  Denkt Michel nu echt dat de burger geen engelstalige tekst kan lezen en verstaat of wilt hij zijn eigen ondemocratisch gedrag vergoeilijken ?
 • Nico Vansimpsen

  4 jaar geleden
  Hangt af van welke waarheid U verteld meneer Michel !!!
 • dominique castelein

  4 jaar geleden
  hier in dit land telt de pariteit,in geen enkel ander europees land is dit van toepassing,alleen hier,dat is geen democratie,daarom wens ik een onafhankelijk Vlaanderen
 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  De normale gang van zaken: het probleem verleggen en onderzoeken beginnen.
 • J. G. S. vandevelde

  4 jaar geleden
  Een UNO-verdrag is altijd vastgesteld in verschillende wereldtalen: Chinees, Engels, Russisch, Spaans en Frans, nooit in het Nederlands. De werktaal waarin het ontwerp wordt vastgesteld door het bevoegde juridische comité en onderworpen wordt aan een diplomatieke conferentie (die de definitieve tekst vaststelt) is meestal of altijd Engels. De toelichting en de vertaling in de andere talen komen later.
 1. Beelden tonen hoe Bart De Wever de benen losgooit met Valerie Van Peel tijdens zomerfeest N-VA
  Play
  74

  Beelden tonen hoe Bart De Wever de benen losgooit met Valerie Van Peel tijdens zomerfeest N-VA

  N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft in een toespraak op het zomerfeest van zijn partij niet voor het eerst uitgehaald naar de federale regering. Het begrotingstekort, de belastingdruk en het koopkrachtverlies zijn “onhoudbaar en onaanvaardbaar", klonk het in Mechelen. Na zijn toespraak gooide De Wever de benen los op de dansvloer met Valerie Van Peel, die dit najaar stopt als ondervoorzitter.