Michel Libert
Volledig scherm
Michel Libert © VTM Nieuws

Michel Libert schreeuwt onschuld uit: "Voor de laatste keer: neen, ik ben niet de Reus"

“Voor de zoveelste en hopelijk ook de laatste keer: neen, ik ben niet 'de Reus' van de Bende van Nijvel.” Dat zegt Michel Libert in een interview met VTM NIEUWS. Een nieuwe getuige wees Libert – diens voormalige baas - gisteren aan als 'de Reus'. “Moest ik het geweest zijn, was ik allang met mijn rugzak vertrokken en ondergedoken.”

75 reacties

 • princen yvon

  4 jaar geleden
  Best eens grondig onderzoeken of Bonkoffsky, Beyer, Libert en de andere potentiële verdachten elkaar niet kenden en elkaar niet ontmoetten. Een gemeenschappelijk gegeven is er. Je moet blind zijn om dat niet te zien. Waarom zou de Bende uit unieke personen bestaan hebben. Mogelijk waren er wel enkele teams die om beurten opereerden als de Bende of onderling inwisselbaar waren. Dit bemoeilijkte het opsporen uiteraard.
 • mark devos

  4 jaar geleden
  de reus misschien niet maar ne gangster wel .....
 • pascal de groote

  4 jaar geleden
  Volgens mij moeten we kabouters zoeken en paddestoelen. En is die reus een afleiding.
 • censor

  4 jaar geleden
  @gert de ketelaere...oren groeien verder, oudere mensen hebben dus extra grote oren gekregen....
 • Ronald Boudewijns

  4 jaar geleden
  “dat is em” de reus van Devos Lemmens.......
 1. Oude bekende Michel Libert (61) opnieuw genoemd als Reus van Bende van Nijvel

  Oude bekende Michel Libert (61) opnieuw genoemd als Reus van Bende van Nijvel

  In het onderzoek naar de Bende van Nijvel is een oud-lid van het extreemrechtse Westland New Post de voorbije week ondervraagd. De man beweert dat Michel Libert – de voormalige nummer twee van WNP – de Reus van de Bende van Nijvel zou zijn. De speurders willen deze nieuwe informatie over Libert die in het verleden zelfs al even gearresteerd werd voor mogelijke betrokkenheid ‘verder bestuderen’. “We zullen dit spoor onderzoeken, net als verscheidene andere”, klinkt het.