.
Volledig scherm
. © Photo News/rv

Michel Libert dient klacht in tegen nieuwe getuige die beweert dat hij De Reus van Bende van Nijvel is

Michel Libert dient klacht in wegens laster tegen een nieuwe getuige in het dossier van de Bende van Nijvel. Die getuige beweert dat Libert De Reus van de Bende is. “Mijn cliënt is er 100 procent van overtuigd: Libert is de Reus", zegt de advocaat van de getuige.

159 reacties

 • Don Tessers

  4 jaar geleden
  Nederland heeft met Rutte zijn vele onderste stenen die niet te tillen zijn en die boven moeten komen. België heeft zijn eigen steen en die is inmiddels tot aan China gezonken.
 • Marc Docx

  4 jaar geleden
  Binnenkort is er de reuzenstoet op het Poellaertpleintje, er zijn nu al twee gekende reuzen ( waarnaar de heer Vermassen zijn kar draait), je kan voorlopig kiezen tussen de valse en de juiste piste, ofwel twee valse, of nog spectaculairder twee juiste pistes die ogenschijnlijk niet tot op de draad uitgeplozen worden en bijgevolg zonder resultaat blijven.....
 • joseph verbeke

  4 jaar geleden
  Vermassen komt zo graag in het nieuws !Manipuleren via de nieuwsmedia is zijn sterkste kant.Hij zou beter zijn pleidooien in reserve houden tot de plaats en tijd waar het moet...in de rechtszaal!
 • Marc Baeyens

  4 jaar geleden
  Hij voelt zich blijkbaar beschermd door een zekere Franstalige justitie.
 • joost blondiau

  4 jaar geleden
  Meneer Fourgon, het Vlaams Blok bestaat reeds van in 1977, leert enig naslagwerk mij. Op de uitvinding van het warm water waag ik het niet een jaartal te plakken, Fretteken toch.
 1. Open Vld wil sociale woning beperken in tijd voor mensen die arbeidsgeschikt zijn, oppositie reageert scherp

  Open Vld wil sociale woning beperken in tijd voor mensen die arbeidsge­schikt zijn, oppositie reageert scherp

  Mensen die arbeidsgeschikt zijn, zullen na negen jaar hun sociale woning moeten verlaten. Dat stelt Open Vld voor in ‘De Morgen’. Oppositiepartijen Groen en Vooruit reageren uiterst kritisch op het voorstel. “Als minister Somers alle mensen met een laag inkomen na negen jaar op de private huurmarkt verplicht wil laten huren, dan stort hij een groot deel van deze mensen in armoede”, zegt An Moerenhout (Groen). Maxim Veys (Vooruit) spreekt over “nutteloze profilering”.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.