Michael Freilich (N-VA)
Volledig scherm
Michael Freilich (N-VA) © BELGA

Michael Freilich (N-VA) vliegt al voor derde keer uit de bocht

Volgens N-VA-Kamerlid Michael Freilich is de e-mail waarin hij belooft er bij de regering op aan te dringen de door Israël gemaakte kosten voor de ontmanteling van ontwikkelingsprojecten te vergoeden, een antwoord op een Groen-militant uit Keerbergen. “Duidelijk een slinkse poging van Groen om mij zwart te maken”, zegt hij in een reactie.

33 reacties

 • jan wuyts

  2 jaar geleden
  dat de Belgen eens beginnen na te denken hier in ons land komt elkeen op voor zijn eigen volk behalve... de Belgen!!!
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat ons Belgisch belastinggeld, verdient op onze werkende rug, terrugkeert naar de Belgen. Met de laagste pensioenen, de hoogste belastingen, gebrek aan medicamenten door slecht bestuur,krakkemikkege schoolgebouwen, slechte wegen en de duurste winkelprijzen is de limiet van het toelaatbare al ver overschreden.Het is tijd voor diepe schaamte bij de leiders en het voorleggen van een oplossing!!
 • jintha peeters

  2 jaar geleden
  het volgende schandaal van de nva in de maak is nog erger dan de ps en altijd ontkennen ze alles
 • Frits Vandenberge

  2 jaar geleden
  Ik vind het fijn dat een partij als NV-A de deur opent voor alle religieuze overtuigingen binnen hun partij. Een bewijs van openheid en tolerantie. Daarom zijn ze ook op vele punten de tegenpool van Vlaams Belang. Helaas hebben ze iemand binnengehaald die nog maar eens geloof en politiek met elkaar vermengt. Dat is deontologisch verkeerd.
 • annie dupont

  2 jaar geleden
  hij is altijd vrij om zijn loon af te staan aan israel ... iedereen tevree , behalve hijzelf waarschijnlijk
 1. N-VA-gemeenteraadslid boos op partijgenoot Freilich over vergelijking keppeltje en hoofddoek: “Pot verwijt de ketel”

  N-VA-gemeente­raads­lid boos op partijge­noot Freilich over vergelij­king keppeltje en hoofddoek: “Pot verwijt de ketel”

  Antwerps N-VA-gemeenteraadslid Sevilay Altintas reageert op sociale media boos op de uitspraak van haar partijgenoot en Kamerlid Michael Freilich. Die had in in een interview in Le Soir gezegd dat de hoofddoek “geen symbool van religie, maar van onderdrukking van de man op de vrouw” is, in tegenstelling tot het joodse keppeltje. Een stellingname die Altintas niet begrijpt, zegt ze op Twitter en Facebook. "De pot verwijt de ketel.”
 2. OVERZICHT. Minder dan 2.000 coronapatiënten in ziekenhuizen
  Play
  17

  OVERZICHT. Voor het eerst sinds maart minder dan 2.000 coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Er liggen nog 1.921 Covid-19-patiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie er 647 op de intensieve zorg liggen. Dat is een daling met respectievelijk 20 en 13 procent, blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal besmettingen, overlijdens en ziekenhuisopnames neemt af. Het is geleden van 13 maart dat er nog minder dan 2.000 Covid-patiënten in de ziekenhuizen lagen.
 3. Ardooise cafébaas dreigt jongeren die coronaregels niet volgen van zijn terras te weren: “Dit is hun allerlaatste kans”
  Ardooie

  Ardooise cafébaas dreigt jongeren die coronare­gels niet volgen van zijn terras te weren: “Dit is hun allerlaat­ste kans”

  Jongeren die met meer dan vier aan tafeltjes zitten, hun mondmasker niet opzetten of samenscholen aan de toiletten. Het is schering en inslag in café De Groene Dreve in Ardooie. Het zit uitbater Johan Laridon zo hoog dat de jeugd de coronamaatregels in zijn zaak niet volgt dat hij op Facebook dreigde enkel nog volwassenen toe te laten. “Zover laat ik het niet komen, maar dit is écht wel hun laatste kans”, reageert hij.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser