Michael Freilich (N-VA)
Volledig scherm
Michael Freilich (N-VA) © BELGA

Michael Freilich (N-VA) vliegt al voor derde keer uit de bocht

Volgens N-VA-Kamerlid Michael Freilich is de e-mail waarin hij belooft er bij de regering op aan te dringen de door Israël gemaakte kosten voor de ontmanteling van ontwikkelingsprojecten te vergoeden, een antwoord op een Groen-militant uit Keerbergen. “Duidelijk een slinkse poging van Groen om mij zwart te maken”, zegt hij in een reactie.

33 reacties

 • jan wuyts

  2 jaar geleden
  dat de Belgen eens beginnen na te denken hier in ons land komt elkeen op voor zijn eigen volk behalve... de Belgen!!!
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat ons Belgisch belastinggeld, verdient op onze werkende rug, terrugkeert naar de Belgen. Met de laagste pensioenen, de hoogste belastingen, gebrek aan medicamenten door slecht bestuur,krakkemikkege schoolgebouwen, slechte wegen en de duurste winkelprijzen is de limiet van het toelaatbare al ver overschreden.Het is tijd voor diepe schaamte bij de leiders en het voorleggen van een oplossing!!
 • jintha peeters

  2 jaar geleden
  het volgende schandaal van de nva in de maak is nog erger dan de ps en altijd ontkennen ze alles
 • Frits Vandenberge

  2 jaar geleden
  Ik vind het fijn dat een partij als NV-A de deur opent voor alle religieuze overtuigingen binnen hun partij. Een bewijs van openheid en tolerantie. Daarom zijn ze ook op vele punten de tegenpool van Vlaams Belang. Helaas hebben ze iemand binnengehaald die nog maar eens geloof en politiek met elkaar vermengt. Dat is deontologisch verkeerd.
 • annie dupont

  2 jaar geleden
  hij is altijd vrij om zijn loon af te staan aan israel ... iedereen tevree , behalve hijzelf waarschijnlijk
 1. Werken tijdens de ramadan: wat zijn je rechten en plichten?
  Werkplek

  Werken tijdens de ramadan: wat zijn je rechten en plichten?

  Van dinsdagavond 13 april tot woensdagavond 12 mei is het ramadan, de jaarlijkse vastenmaand voor moslims. Eten en drinken kan dan enkel na zonsondergang. Niét tijdens de lunchpauze dus, of als je je even flauw voelt op het werk. Is het dan geen optie om de middagpauze en te vervangen door kortere pauzes doorheen de dag? Of zijn er andere maatregelen mogelijk om werk en geloof optimaal te combineren? Jobat.be vroeg het aan een juridisch expert van SD Worx.
 2. Overlegcomité wordt ‘terrascomité’: ook buitenbubbel en contactberoepen morgen weer op tafel
  PREMIUM
  145

  Overlegco­mité wordt ‘terrasco­mité’: ook buitenbub­bel en contactbe­roe­pen morgen weer op tafel

  Dat de scholen na de paasvakantie deels heropenen, staat zo goed als vast. De vraag is wie volgt, nu de coronacijfers na de ‘paaspauze’ nog steeds niet goed zijn. Het winkelen op afspraak blijkt geen succes en ook de kappers willen liefst zo snel mogelijk weer knippen. Ook over de horeca is het laatste woord niet gezegd. Een overzicht van wat morgen op tafel ligt tijdens het Overlegcomité.
 3. N-VA-gemeenteraadslid boos op partijgenoot Freilich over vergelijking keppeltje en hoofddoek: “Pot verwijt de ketel”

  N-VA-gemeente­raads­lid boos op partijge­noot Freilich over vergelij­king keppeltje en hoofddoek: “Pot verwijt de ketel”

  Antwerps N-VA-gemeenteraadslid Sevilay Altintas reageert op sociale media boos op de uitspraak van haar partijgenoot en Kamerlid Michael Freilich. Die had in in een interview in Le Soir gezegd dat de hoofddoek “geen symbool van religie, maar van onderdrukking van de man op de vrouw” is, in tegenstelling tot het joodse keppeltje. Een stellingname die Altintas niet begrijpt, zegt ze op Twitter en Facebook. "De pot verwijt de ketel.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!