Jinnih Beels, Wouter Van Besien en Tom Meeuws bij de voorstelling van het nieuwe linkse kartel in Antwerpen, 'Samen'. Amper drie maanden na oprichting, is de partij dood en - hopelijk voor Groen - snel begraven.
Volledig scherm
Jinnih Beels, Wouter Van Besien en Tom Meeuws bij de voorstelling van het nieuwe linkse kartel in Antwerpen, 'Samen'. Amper drie maanden na oprichting, is de partij dood en - hopelijk voor Groen - snel begraven. © BELGA

Met veel bombarie aangekondigd, maar 'Samen' bleek een doodgeboren kind: het hobbelige parcours van het kartel

"Antwerpen heeft nood aan een nieuwe koers, aan een politiek die verzoent en verbindt", klinkt het in oktober bij de drie kopstukken van 'Samen', het nieuwe linkse kartel in de Scheldestad. Die woorden krijgen nu een wrange nasmaak. 'Samen' sterft na amper drie maanden, het parcours verliep al van in het begin erg hobbelig.

16 reacties

 • Godfrey Vaes

  4 jaar geleden
  Losers bij elkaar baart ook een kartel dat “born to lose” is.’’
 • Max Swinnen

  4 jaar geleden
  De commissaris moet doen wat ze bezig was gewoon verder doen en zich niet laten intimideren doir een bepaald soirt personen Doe zo voort jinnih Goe bezig
 • Eddy vandeweyer

  4 jaar geleden
  Geen man over boord, groen is sterk genoeg , voor spa is het wel heel woelig water maar ook zij zullen deze storm wel overleven, tijd brengt raad.
 • danny meulders

  4 jaar geleden
  samen sterk is dat Niet de leuze van de Buffalo's
 • Raymond Dederen

  4 jaar geleden
  Ik denk dat jinnih beels zich hier zeer ongemakkelijk bij voelen.