Onder meer deze eventlocatie in het West-Vlaamse Rumbeke (Roeselare) zal alle wedstrijden van de Rode Duivels uitzenden. Alles verloopt zo coronaveilig mogelijk. Op een binnenlocatie mogen maximum 200 mensen aanwezig zijn.
Volledig scherm
Onder meer deze eventlocatie in het West-Vlaamse Rumbeke (Roeselare) zal alle wedstrijden van de Rode Duivels uitzenden. Alles verloopt zo coronaveilig mogelijk. Op een binnenlocatie mogen maximum 200 mensen aanwezig zijn. © Maxime Petit

Met hoeveel mensen mag je binnen supporteren? En tot hoe laat mag je op café? Deze regels gelden tijdens EK

Nu de Rode Duivels straks aan hun EK beginnen, zijn veel Belgen van plan om in groep de matchen te volgen.  Dat mag, nu op 9 juni de verdere versoepelingen zijn ingegaan. Om alles coronaveilig te laten verlopen zijn hier een pak regels aan verbonden. We sommen ze nog eens op.

8 reacties

 • Erik Bervoets

  1 maand geleden
  De regeltjes van de regering interesseren me niet meer. Ik volg mijn eigen regels en die zijn veel minder wereldvreemd.
 • Annette Van Meervelde

  1 maand geleden
  Voor de voetbal moet toch alles wijken, en doet iedereen zijn goesting.
 • Ellen Schroyen

  1 maand geleden
  Dit is toch geen leven…. Echt triestig is het ik werk in een essentiële winkel en heb nog altijd geen vaccin gehad.. goed bezig België.. Alleen maar bezig met regeltjes opstellen!
 • rudi berghmans

  1 maand geleden
  Heel dat gezever kan van mij de pot op als risicopatiënt moet ik drie maanden wachten op een tweede prik voor mij is het genoeg geweest hoop dat ik corona krijg dan mag ik nadien alles met mijn coronapas
 • Eduardo Van hoyweghen

  1 maand geleden
  Mijn goesting verdwijnt als ik die regeltjes lees.