Lotta en PK ontmoetten elkaar op een koude decemberdag in 1975 op een plein in India.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotta en PK ontmoetten elkaar op een koude decemberdag in 1975 op een plein in India. © rv

Met de fiets van India naar Zweden, voor de liefde: hij was een kasteloze zonder toekomst. Zij een Zweedse edelvrouw. En toch overwint de liefde

Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we het eerste deel van het opmerkelijke liefdesverhaal van Pradyumna Kumar Mahanandia (PK) en Ann-Charlotte Von Schedvin (Lotta) dat in augustus 2018 in onze krant verscheen. Hun twee leefwerelden konden moeilijk vérder uit elkaar liggen. PK huppelde als kleine jongen zonder kleren door de Indiase jungle, terwijl Lotta een telg was van de Zweedse adel. Toch komen ze samen. Reporter Dietert Bernaers en fotograaf Jan Aelberts trokken naar een Zweeds bos om dit onwaarschijnlijke liefdes verhaal op te tekenen. Een beklijvender sprookje gaat u deze lente niet lezen.

 1. Marie-Lore (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”
  PREMIUM

  Ma­rie-Lo­re (30) pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: “Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man”

  Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’ die in juli 2018 in onze krant verscheen. Lees de getuigenis van Marie-Lore (30): “Vreemdgaan maakt dat ik een betere vrouw ben voor mijn man.” Die zin lijkt op het eerste gezicht niet te kloppen. Maar voor deze vrouw, die geregeld even wegspringt uit haar relatie om ook eens iets anders te beleven dan lepeltje-lepeltje vrijen, klopt het helemaal. De minnaar in haar leven is haar beste vriend. “Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.