Politici op vakantie. Van links naar rechts: Zuhal Demir, Kristof Calvo, Bart Somers en Bart De Wever.
Volledig scherm
PREMIUM
Politici op vakantie. Van links naar rechts: Zuhal Demir, Kristof Calvo, Bart Somers en Bart De Wever. © RV

Met de camper door Duitsland, fietsen in Limburg, roadtrippen met de jongste zoon en Italië, ook als het giet: hier gaan onze politici op vakantie deze zomer

Fietsen in Limburg, feesten in Marbella, met de camper door Duitsland, met de familie naar Catalonië, op taalbad in Spa, met de jongste zoon op roadtrip, Italië en nog eens Italië. De vakantieplannen van onze politici zijn divers, maar er is er maar eentje die gaat trouwen: Vlaams minister-president Jan Jambon. Al gaan hij en zijn verloofde eerst nog een kleurtje opdoen in Toscane.

10 reacties

 • vanaeken jokke

  2 maanden geleden
  Paul Verbeeck solidariteit word alleen door de politiekers gebruikt als ze er voordeel uit halen.Waarom denkt u dat de index niet mag af geschaft worden omdat zij met hun heel hoog loon daar de meeste voordelen uit halen.Voor een gewone werkmens 30 € en voor de hoge lonen 150 €
 • Josepha Van Vlaanderen

  2 maanden geleden
  Wauw Calvo ziet er goed uit! In feite een knappe man zo! De Nederlandse lucht doet hem goed!
 • Walter Van Criekinge

  2 maanden geleden
  Klagers, ga eens in Zaventem zien hoeveel er elke dag naar het zuiden vliegen. Ik wens onze ministers en hun gezin een prettig verlof waar iedereen recht op heeft.
 • Jef Bardy

  2 maanden geleden
  Somers zal wel met zijn OVLD-subsidievriendin op vakantie zijn. Kwestie van het belastinggeld op te krijgen hé.
 • Olivier Vivet

  2 maanden geleden
  Ik wens ze allemaal een fijne vakantie toe. Geen enkele regering in geen enkel land kan het nu goed doen met deze pandemie en bijbehorende problematiek. En pas op, deze regering is absoluut mijn keuze niet, maar een ieder heeft recht op enige vorm van ontspanning.
 1. Na de vogels en de vlinders volgt de kruisspin: hoeveel zitten er in ùw tuin? “Iederéén kent hen, maar eigenlijk weten we heel weinig over die beestjes”
  PREMIUM

  Na de vogels en de vlinders volgt de kruisspin: hoeveel zitten er in ùw tuin? “Iederéén kent hen, maar eigenlijk weten we heel weinig over die beestjes”

  Misschien loopt u er liefst van al in een grote boog omheen, maar u kent ze vast: de kruisspin. Zeker in deze tijd van het jaar zitten ze liefst van al in hun grote web - tussen twee struiken in de tuin of in het raamkozijn, maar altijd buiten - te wachten tot er een vliegje of een mug in blijft kleven. Maar hoeveel van die spinnen zijn er? Zijn het er meer dan vroeger of net minder? En overleven ze beter of net slechter in onze steeds meer verstedelijkte en opwarmende steden en gemeenten? Dat wil bioloog Bram Vanthournout (36) graag weten, dus lanceren de UGent, Natuurpunt en de Belgisch Arachnologische Vereniging (ARABEL) de allereerste grote Vlaamse spinnentelling.