Vlaams minister Hilde Crevits volgt Wouter Beke op als minister van Welzijn (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaams minister Hilde Crevits volgt Wouter Beke op als minister van Welzijn (archiefbeeld) © BELGA

Met Crevits op Welzijn wil CD&V fouten vermijden

Geen wit konijn zoals Inge Vervotte of dossiervreter als Vera Jans: Hilde Crevits (CD&V) wordt de Vlaamse minister van Welzijn. Met Jo Brouns als minister van Werk en Economie kan CD&V een nieuw Limburgs gezicht lanceren. 

52 reacties

 • Rudi De Schrijver

  1 maand geleden
  Het zal geen verbetering worden met Crevits aan het stuur ,met een post die haar helemaal niet ligt ,een departement waar je geen pluimen op je hoed kan steken iets wat ze graag heeft en bij slechtere resultaten ( te moeilijk of tewenig geld)men niets van haar hoort ,nu moet ze zichzelf bewijzen ,ook van haar eigen partij waar ook reeds kritiek was op haar beleid ,wordt het beter of is het blaren zitten
 • Willy Schepers

  1 maand geleden
  Eerst grote woorden geven: neen neen, ik ga mijn dossiers niet uit handen geven, en dan toch, zal waarschijnlijk weeral een vette bonus aan vast gehangen hebben.
 • Linda MOENS

  1 maand geleden
  De laatste stuiptrekking in het bestaan van de CD&V. Proberen te redden wat nog te redden valt door Crevits in te zetten, helaas het einde is nabij
 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  Het woord van een " politieker " is geen stuiver waard , zo blijkt al weer. Veel gezever maar daar stopt het dan ook. Wat zal het volgend jaar zijn en is er een postje wat ze nog niet heeft gehad ?
 • Peter Nols

  1 maand geleden
  Van de varkens- en koeienstallen op één dag omgeschoold tot hoofdverantwoordelijke van crèches en woonzorgcentra. Nog steeds beslist de katholieke zuil in Vlaanderen hoeveel procent van de miljarden in hun zakken verdwijnt. Zullen wij wel vertrouwen hebben in de politiek. De CD&V heeft met deze farce nog eens een paar procenten weggegooid.
 1. Ook bekende chocoladefabrieken leggen productie stil na ontdekking salmonella bij Barry Callebaut in Wieze: “Veiligheid boven alles”
  Play

  Ook bekende chocolade­fa­brie­ken leggen productie stil na ontdekking salmonella bij Barry Callebaut in Wieze: “Veiligheid boven alles”

  Chocoladeproducent Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Oost-Vlaamse Wieze - de grootste chocoladefabriek ter wereld - stilgelegd na de ontdekking van salmonella in een productielot. Alle chocoladeproducten na 25 juni geproduceerd in Wieze, werden geblokkeerd. Ook chocoladeverwerkers Neuhaus, Chocolate Group, Guylian en Mondelez leggen hun productie volledig of gedeeltelijk stil omdat Barry Callebaut hen mogelijk besmette chocolade leverde, meldt ‘De Tijd’. “Er zijn geen producten die mogelijk besmet zijn bij klanten geraakt, alles is 100 procent veilig”, verzekert Ignace Van Doorselaere, CEO van Neuhaus, in gesprek met HLN LIVE.
 2. PROMOKALENDER. Deze aanbiedingen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen
  3

  PROMOKALEN­DER. Deze aanbiedin­gen mag je in juli niet missen als je geld wil besparen

  Het leven wordt duurder en dat merk je als je naar de supermarkt gaat. Onder meer de prijs van voeding swingt de pan uit. Voor wie wil besparen, geeft Gunther Devisch van Promojagers België voortaan elke maand een overzicht van de aanbiedingen en promoties die je die specifieke maand niet mag missen. Wist je bijvoorbeeld dat je elk jaar op 21 juli net over de grens grote kortingen kan krijgen op allerlei soorten (fris)dranken en dagdagelijkse producten? En dat je bij IKEA op een eenvoudige manier nog 10 procent extra kan scoren bovenop de solden? Een overzicht.
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.