Belga
Volledig scherm
© Belga

Met bomgordel voorbij security: controle Brussels Airport zo lek als een zeef

Op Brussels Airport is een zogenaamde ‘mystery passenger’, die wordt ingezet om de veiligheid te testen, probleemloos voorbij de security geraakt met een nagemaakte bomgordel om z’n middel. “Het reiscomfort en de tevredenheid van de passagiers primeren boven de veiligheidsmaatregelen”, betreuren enkele vakbondsvertegenwoordigers.

202 reacties

 • Lieve Geyter

  2 jaar geleden
  Heel slim om het publiekelijk te maken, jongens wat hebben we er nu aan dat we het weten. Mij zie je geen luchthaven meer binnen gaan er moest maar een gek proberen nu dat ze het weten.
 • Sandra Beerlandt

  2 jaar geleden
  Ja er zal altijd gevaar zijn ze zijn slimmer dan ons wat kennen wij van bommen niks dus als er 1 ontploft dan gaan ze verder nadenken ja waar gaat het naar toe
 • Guy Van Becelaere

  2 jaar geleden
  1) Op gezet spel door bepaalde kringen gesteund door journalisten en met hulp van de security, 2 ) ofwel doen die mensen hun werk niet en mogen ze ontslagen worden, was ik wel vergeten dit is de schuld van de NVA zeker !!
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Alles loopt toch beter als het geprivatiseerd is. Of toch niet.
 • Bart Loose

  2 jaar geleden
  Dit gebeurt niet op Oostende Airport hoor wantvdaar staat hun eigen beveiligheidsdienst in voor de screening en ik kan u garanderen dat deze en Antwerpen de beste van Belgie zijn. Regelmatig wordt het eigen personeel gecontroleerd en opgeleid. Oostende Security is TOP en dan spreek ik niet van Securitas.
 1. OVERZICHT. Aantal nieuwe overlijdens daalt voor het eerst in weken licht, aantal besmettingen blijft wel nog stijgen
  42

  OVERZICHT. Aantal nieuwe overlij­dens daalt voor het eerst in weken licht, aantal besmettin­gen blijft wel nog stijgen

  Na een wekenlange stijging, daalt het aantal overlijdens door Covid-19 opnieuw licht. Tussen 7 en 13 april stierven elke dag gemiddeld 39,4 mensen aan de gevolgen van een coronabesmetting, een daling met 3,8 procent in vergelijking met een week eerder. Dat blijkt zaterdag uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal nieuwe besmettingen en de positiviteitsratio blijven wel nog stijgen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil