Belga
Volledig scherm
© Belga

Met bomgordel voorbij security: controle Brussels Airport zo lek als een zeef

Op Brussels Airport is een zogenaamde ‘mystery passenger’, die wordt ingezet om de veiligheid te testen, probleemloos voorbij de security geraakt met een nagemaakte bomgordel om z’n middel. “Het reiscomfort en de tevredenheid van de passagiers primeren boven de veiligheidsmaatregelen”, betreuren enkele vakbondsvertegenwoordigers.

202 reacties

 • Sara Peeters

  4 jaar geleden
  Heel slim om het publiekelijk te maken, jongens wat hebben we er nu aan dat we het weten. Mij zie je geen luchthaven meer binnen gaan er moest maar een gek proberen nu dat ze het weten.
 • Sandra Beerlandt

  4 jaar geleden
  Ja er zal altijd gevaar zijn ze zijn slimmer dan ons wat kennen wij van bommen niks dus als er 1 ontploft dan gaan ze verder nadenken ja waar gaat het naar toe
 • Guy Van Becelaere

  4 jaar geleden
  1) Op gezet spel door bepaalde kringen gesteund door journalisten en met hulp van de security, 2 ) ofwel doen die mensen hun werk niet en mogen ze ontslagen worden, was ik wel vergeten dit is de schuld van de NVA zeker !!
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Alles loopt toch beter als het geprivatiseerd is. Of toch niet.
 • Bart Loose

  4 jaar geleden
  Dit gebeurt niet op Oostende Airport hoor wantvdaar staat hun eigen beveiligheidsdienst in voor de screening en ik kan u garanderen dat deze en Antwerpen de beste van Belgie zijn. Regelmatig wordt het eigen personeel gecontroleerd en opgeleid. Oostende Security is TOP en dan spreek ik niet van Securitas.