Met 20 tegen 1: Axel (14) ineengeslagen na school

VideoEen zeven seconden durend filmpje waarop te zien is hoe de 14-jarige Axel De Cort uit Baasrode in elkaar geslagen wordt door twintig personen aan het station van Aalst is vrijdagavond viraal gegaan. De moeder plaatste het filmpje zelf op Facebook. "Ik twijfelde eerst omdat het expliciet was maar ik ben blij dat toch al enkele namen van de daders heeft opgeleverd", verklaart ze.

 1. Wie is Donald Muylle (69), de man van de reclamespotjes van Dovy Keukens? “Mijn vader heeft mij laten zitten. Ik wilde me bewijzen”
  PREMIUM

  Wie is Donald Muylle (69), de man van de reclame­spot­jes van Dovy Keukens? “Mijn vader heeft mij laten zitten. Ik wilde me bewijzen”

  ‘’t Is hier Donald Muylle, hé,” zegt hij in zijn nieuwste reclamespot op televisie, alsof we hem al jaren kennen. Dat we hem hèrkennen, dat is zeker. In de categorie Donald zijn enkel Trump en Duck nog bekender. Typetjes, alledrie, want van de echte Donald Muylle zien we op tv niet veel. Dat is een verstandige, bescheiden, allesbehalve naïeve selfmade man, die van het leven veel lessen heeft gekregen. “Mijn vader heeft mij laten zitten, ik heb kanker gehad, ik ben bijna failliet geweest, en dat is allemaal lastig geweest, maar omzien doe ik niet.”
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees