De route die Sam aflegde door Antwerpen.
Volledig scherm
De route die Sam aflegde door Antwerpen. © Fietspiratie

Merry X-mas! Antwerpse Strava-liefhebber fietst eigen kerstwens bij elkaar

Strava-kunst wordt het genoemd: een speciaal fietstochtje samenstellen en dat laten registreren door de populaire fiets- en loopapp zodat je uiteindelijk een bepaalde vorm te zien krijgt op de kaart. De vele voorbeelden uit het buitenland inspireerden blijkbaar de Antwerpse fietser Sam Matthysen, die in de zuidrand van de stad zijn eigen kerstwens bij elkaar fietste.

1 reactie

 • Gunther Van Der Eeken

  2 jaar geleden
  Superwijs!!
 1. Ziekenhuizen wachten bang af: “Ofwel aan het kabbelen in heel lange staart van tweede golf, ofwel rechtstreeks naar de derde golf”
  3

  Ziekenhui­zen wachten bang af: “Ofwel aan het kabbelen in heel lange staart van tweede golf, ofwel recht­streeks naar de derde golf”

  Het personeel in de ziekenhuizen wacht met een bang hartje af hoe de situatie met het coronavirus de komende weken zal evolueren. Dat zegt Margot Cloet, gedelegeerd bestuurder van Zorgnet-Icuro. De vertraging van de vaccinatiecampagne doet de spanning ook extra oplopen. "Ofwel zijn we aan het kabbelen in een heel lange staart van de tweede golf, ofwel zijn we rechtstreeks naar de derde golf aan het gaan", aldus Cloet.
 2. Buitenlandse investeringen in Vlaanderen houden goed stand tegen coronacrisis
  5

  Buitenland­se investerin­gen in Vlaanderen houden goed stand tegen coronacri­sis

  Vlaanderen blijft ondanks de coronacrisis aantrekkelijk voor buitenlandse investeringen. In 2020 hebben buitenlandse bedrijven 224 nieuwe investeringsprojecten in Vlaanderen gelanceerd. Die projecten zijn samen goed voor 4.717 nieuw jobs. Beide cijfers liggen 12 à 13 procent lager dan in 2019, maar zijn - gezien de coronacrisis - beter dan verwacht. Dat blijkt uit cijfers van Flanders Investment & Trade (FIT) die minister-president Jan Jambon heeft bekendgemaakt.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten