.
Volledig scherm
. © videostill/Jupiler

Merknaam 'Jupiler' verdwijnt voor even: vanaf nu drinken we 'Belgium'

Het bekendste pilsmerk van België, Jupiler, verdwijnt vanaf begin maart uit het straatbeeld. Gedurende vijf maanden zal de naam vervangen worden door ‘Belgium’, het officiële bier van de FIFA Worldcup 2018. De stunt kadert in een groots opgezette campagne die AB InBev België plant in aanloop naar het WK voetbal.

216 reacties

 • John Rouffa

  5 jaar geleden
  sportmannen promoten bier .?
 • Deleted Deleted

  5 jaar geleden
  wie geeft dit bedrijf het recht de naam Belgie als merknaam te gebruiken? wil dat zeggen dat ik morgen een drankje mag op de markt brengen en dat 'belgium' noemen, zonder dat jupiler een leger advocaten op mij af zal sturen? wat als Maes morgen ook een special edition 'belgium' wil uitbrengen? heeft jupiler een patent op de naam Belgium? ik dacht dat de marketing boys bij zo'n bedrijf toch iets slimmer waren...
 • dominique castelein

  5 jaar geleden
  rode duivels,er zijn vier echte en de rest zijn ingevoerde,daarop kan ik niet supporteren,trouwens in alle ploegen
 • leopold van heurck

  5 jaar geleden
  Ik stop met jupiler te drinken!
 • dominique castelein

  5 jaar geleden
  drink vanaf nu geen jupiler meer noch koop ik er voor thuis drink ik nu Finkbrau uit de LIDL,lekker en niet duur
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?
  PREMIUM
  7

  Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?

  “Ik ben minder rijk dan velen denken”, sprak Guy Ullens de Schooten (88) ooit. Maar neem dat gerust met een flinke korrel zout, of beter suiker. De man die gisteren zijn tweede vrouw Myriam (70) zag doodgeschoten worden door zijn eigen zoon, vergaarde een fortuin met de verkoop van de Tiense suikerraffinaderij. Tot op vandaag prijkt hij nog altijd op plaats 261 in de lijst met rijkste inwoners van Zwitserland - na de VS het land met de meeste miljardairs ter wereld. Hoe groot is zijn vermogen precies? En in welke pleziertjes stopte hij de voorbije jaren samen met zijn ‘Mimi’ dan vele tientallen miljoenen? Een blik op de financiën van de familie Ullens de Schooten.