.
Volledig scherm
. © VTM Nieuws

Mensen protesteren tegen homogeweld in Gent

"Ik heb geluk dat ik nog leef", zegt Mauro Padovani, een van de twee mannen die begin deze week het slachtoffer werd van een gewelddadige aanval in Gent. "Hopelijk beseft de rechter die straks over onze zaak moet oordelen dat." In Gent kwamen vanavond honderden sympathisanten en leden van de Holebi-gemeenschap hun steun betuigen.

10 reacties

 • Patrick Van Bogaert

  3 jaar geleden
  Heel strenge straffen zijn nodig.Laat ieder leven zoals hij/zij wil of je nu homo,lesbisch, bi, hetero of transgender bent.
 • rob jurriens

  3 jaar geleden
  @ carlvangenechten, je post verschijnt drie keer teveel....het probleem ligt in de geesten van de mensen die niet begrijpen of kunnen verdragen dat holebi's hun liefde gelijkwaardig is en daar jammer genoeg een strijd voor moeten voeren, dat laatste is op zich gewoonweg belachelijk als je erover nadenkt.
 • Hendrik Goris

  3 jaar geleden
  Geen kaarsjes branden maar stemmen voor partijen die het gepamper eindigen!
 • Luc Scheepers

  3 jaar geleden
  Het is dan ook nog eens een 'echte Belgische'! Iedereen is wie hij of zij is, zonder iemand anders lastig te vallen. De bezoekers dienen zich aan te passen of anders laat het bezoek en ga terug naar jullie eigen land. Waarschijnlijk is het daar veel beter!!!!
 • yves luyten

  3 jaar geleden
  Enkel justitie kan dit veranderen, geen strenge straffen geen verandering. En dat geldt voor meer zaken en niet enkel voor een verkeersovertreding.
 1. Muggen, muggen, muggen, ze zijn met uitzonderlijk veel dit jaar: “Ik word óók zot van hun gezoem”
  PREMIUM

  Muggen, muggen, muggen, ze zijn met uitzonder­lijk veel dit jaar: “Ik word óók zot van hun gezoem”

  Ze zijn met gi-gan-tisch veel dit jaar, de kleinste vliegers die lijf en leden terroriseren met hun eindeloos gezoem en geprik. De volle laag die we nu krijgen had insectenkenner - entomoloog in het jargon - Peter Berx drie weken geleden al voorspeld. Hij deelt nu de kneepjes van zijn vak. Wat is de oorzaak van deze plaag? Zijn sommige muggen agressiever zijn dan andere? En hoe maak je je huis nu in hemelsnaam muggenvrij?
 2. Liefst 56 liter per vierkante meter in Nieuwpoort, wolkbreuk zet straten, kelders en garages blank: “Nog nooit meegemaakt”
  Play

  Liefst 56 liter per vierkante meter in Nieuwpoort, wolkbreuk zet straten, kelders en garages blank: “Nog nooit meegemaakt”

  De kustgemeente Nieuwpoort kreeg maandagochtend af te rekenen met een zware wolkbreuk. Verschillende straten kwamen blank te staan waardoor her en der enkele kelders en garages onder water liepen. “Nog nooit meegemaakt in de 15 jaar ik hier woon”, getuigt bewoonster van een getroffen wijk. Ook op campings Kompas en Dunepark was er wateroverlast en in de supermarkt Aldi was het poetsen geblazen.