Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Mensen die bouwen, lenen 22 procent meer dan in 2019

Wie een huis bouwt, leent daarvoor gemiddeld 206.000 euro bij de bank. Dat is 22 procent meer dan begin 2019, zo blijkt uit cijfers van bankenfederatie Febelfin. Wie een bestaand huis koopt, leent gemiddeld 182.500 euro, een stijging met 14,5 procent sinds begin 2019.

 1. REEKS. “Wonen op het dak van de stad”: Ronny en Judith reiken naar de hemel in blok 4
  PREMIUM

  REEKS. “Wonen op het dak van de stad”: Ronny en Judith reiken naar de hemel in blok 4

  Op de zestiende en hoogste verdieping wonen Ronny Suy en Judith De Cock. Hoog boven alles en iedereen uit, met het zicht op de uitgestrekte horizon, en bij zonsondergang, elke keer opnieuw, met een andere kleurenpracht aan de hemel. “Elke dag worden we verrast, alsof Monet telkens een nieuw schilderij voor ons maakt.” Lees meer verhalen van bewoners in ons dossier over ‘50 jaar blokken van Amelinckx’.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.