Melikan Kucam.
Volledig scherm
Melikan Kucam. © rv

Melikan Kucam gaat in beroep tegen bevestiging van aanhouding

Melikan Kucam (44) gaat in beroep tegen de bevestiging van zijn aanhouding door de raadkamer in Antwerpen. Dat zegt zijn advocaat Frank Coel. Hij zal nu binnen de vijftien dagen voor de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling verschijnen.

0 reacties

 1. Theo Francken wil ondervraagd worden in hoorzitting over visafraude: “Ik doe dit volstrekt vrijwillig. Ik reken op enig respect van mijn collega’s”

  Theo Francken wil onder­vraagd worden in hoorzit­ting over visafraude: “Ik doe dit volstrekt vrijwillig. Ik reken op enig respect van mijn collega’s”

  Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vraagt nu zelf om ondervraagd te worden in een hoorzitting in de Kamer. Dat was eerder een vraag van Groen. Francken ligt onder vuur in de zaak over visafraude, waarbij partijgenoot Melikan Kucam zich fors zou laten betalen hebben om humanitaire visa te verstrekken aan Syriërs.
 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”

  Het parket van Leuven heeft de verkéérde persoon gedagvaard voor aanranding van een minderjarige. Een pijnlijke blunder met zware gevolgen voor Kenny V., een naamgenoot van de echte verdachte die zelf niks met de feiten te maken heeft. Zijn vriendin ontving de brief van een deurwaarder en vertrok met hun baby van vier maanden. Kenny V. reageert aangeslagen bij VTM NIEUWS: “Dit was de hel, stel dat ik naar de gevangenis moest voor niks.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas