Melania Trump op safari in het Keniaanse Nairobi National Park.
Volledig scherm
Melania Trump op safari in het Keniaanse Nairobi National Park. © AP

Melania Trump krijgt kritiek voor haar witte helm, en wel hierom

De Amerikaanse First Lady Melania Trump heeft haar eerste rondreis zonder echtgenoot Donald, doorheen Afrika, afgerond. Melania bezocht vier landen, maar het was haar bezoek aan een Keniaans natuurpark die haar kritiek opleverde. De reden? Haar niet alledaagse hoofddeksel...

70 reacties

 • josette Huybrechts

  3 jaar geleden
  Ronduit erg kleingeestig om daar over te vallen!!!!
 • mich lee

  3 jaar geleden
  In Afrika is er echt niemand die daarover valt. Net zoals daar huidkleurig ondergoed ook beige is, en er hier een paar idioten daarover vallen. Als dat politiek correcte denken wordt hier in het westen gecreëerd om problemen te zoek die er niet zijn.
 • Leeg Leeg

  3 jaar geleden
  Omwille van een hoofddeksel? Zijn we nu serieus? Heerst er zoutschaarste dat men dat soort zaken niet meer met een korreltje kan nemen? Zuur en bitter staan anders precies in afslag... Wij moeten zoveel zaken leren verdragen, maar omgekeerd... ho maar.
 • pol van de velde

  3 jaar geleden
  Jongens toch, het is maar een helm.
 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  ja ronduit belachelijk en lachen met die mensen mee haar helm uit de koloniale tijd!
 1. Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavaccin, 85 procent volwassenen eerste prik tegen 11 juli

  Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavac­cin, 85 procent volwasse­nen eerste prik tegen 11 juli

  Van de al meer dan 4,2 miljoen uitgenodigde inwoners in Vlaanderen hebben er slechts een kleine 70.000 expliciet aangegeven dat ze geen prik willen krijgen. Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) tonen zich bijzonder tevreden over dat lage aantal. Ook het aantal mensen dat de uitnodiging gewoon laat passeren zonder aan te geven dat ze er geen willen, blijft beperkt tot vorige week 8 procent. Het aantal AstraZeneca-weigeraars ligt wel merkelijk hoger. Tegen 11 juli moet het haalbaar zijn om 85 procent van de volwassen Vlamingen gevaccineerd te hebben, zei Beke nog op de wekelijkse persbriefing.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!