Volledig scherm
© Photo News

Meisjes op de vuist in Brugse binnenstad, één slaat agent werkonbekwaam

Twee meisjes van 18 zijn elkaar vrijdagmiddag rond 16 uur te lijf gegaan in de Brugse binnenstad. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een van hen sloeg een agent werkonbekwaam.

89 reacties

 • patrick morel

  3 jaar geleden
  Dat meisje moet bij de Special forces gaan tenzij er sprake is van een schwalbe.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Zal wel geen hoge straf worden. Er is toch een juridisch precedent waarin een rechter bepaald heeft dat slaag krijgen onderdeel is van het beroepsrisico van een agent.
 • Filip Eriksen

  3 jaar geleden
  Ach, ze zijn weer eens werk onbekwaam, laat me niet lachen.
 • Nathalie Vanparrys

  3 jaar geleden
  de politie mag tegenwoordig niks meer doen.das het beleid van tegenwoordig.wat op niks trekt.en hadden ze iets gedaan.ging het wel uitgebreid op sociale media gestaan.en degene die denken dat ze het beter kunnen.pffff veel blabla ja!!!
 • Louis Roux

  3 jaar geleden
  Ik treed Jurgen Meersman volledig bij. Ge moet maar politieagent zijn in deze tijd van sociale media?????
 1. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl