Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meisjes op de vuist in Brugse binnenstad, één slaat agent werkonbekwaam

Twee meisjes van 18 zijn elkaar vrijdagmiddag rond 16 uur te lijf gegaan in de Brugse binnenstad. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een van hen sloeg een agent werkonbekwaam.

89 reacties

 • Patrick morel

  4 jaar geleden
  Dat meisje moet bij de Special forces gaan tenzij er sprake is van een schwalbe.
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Zal wel geen hoge straf worden. Er is toch een juridisch precedent waarin een rechter bepaald heeft dat slaag krijgen onderdeel is van het beroepsrisico van een agent.
 • Filip Eriksen

  4 jaar geleden
  Ach, ze zijn weer eens werk onbekwaam, laat me niet lachen.
 • Nathalie Vanparrys

  4 jaar geleden
  de politie mag tegenwoordig niks meer doen.das het beleid van tegenwoordig.wat op niks trekt.en hadden ze iets gedaan.ging het wel uitgebreid op sociale media gestaan.en degene die denken dat ze het beter kunnen.pffff veel blabla ja!!!
 • Louis Roux

  4 jaar geleden
  Ik treed Jurgen Meersman volledig bij. Ge moet maar politieagent zijn in deze tijd van sociale media?????
 1. KSA Waregem moet kamp afbreken door corona: “Pijnlijk, maar ouders appreciëren onze aanpak”
  Waregem/Mol

  KSA Waregem moet kamp afbreken door corona: “Pijnlijk, maar ouders apprecië­ren onze aanpak”

  Het spook van corona doemt weer op boven onze jeugdkampen. KSA Waregem heeft dinsdag haar kamp in Mol moeten afbreken nadat elf besmettingen op 70 deelnemers waren vastgesteld. De helft van de leidingsploeg werd getroffen. Zo goed als alle kinderen zijn weer naar huis. “Leuk is dit allerminst, maar we hopen op die manier nog meer besmettingen te vermijden”, zegt bondsleidster Chloé Ghysen.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 3. Vlaamse regering vraagt aan Dermagne om van 11 juli betaalde feestdag te maken

  Vlaamse regering vraagt aan Dermagne om van 11 juli betaalde feestdag te maken

  De Vlaamse regering heeft aan federaal minister van Werk Pierre-Yves Dermagne gevraagd om van 11 juli, de Vlaamse feestdag, een betaalde feestdag te maken. Die bijkomende feestdag zou dan gecompenseerd kunnen worden door bijvoorbeeld een andere betaalde feestdag te schrappen die in het betrokken jaar op een zondag of een andere dag van inactiviteit valt. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon dinsdag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van Vlaams Belang-fractieleider Chris Janssens.