Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meisjes op de vuist in Brugse binnenstad, één slaat agent werkonbekwaam

Twee meisjes van 18 zijn elkaar vrijdagmiddag rond 16 uur te lijf gegaan in de Brugse binnenstad. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een van hen sloeg een agent werkonbekwaam.

89 reacties

 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  Dat meisje moet bij de Special forces gaan tenzij er sprake is van een schwalbe.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Zal wel geen hoge straf worden. Er is toch een juridisch precedent waarin een rechter bepaald heeft dat slaag krijgen onderdeel is van het beroepsrisico van een agent.
 • Filip Eriksen

  3 jaar geleden
  Ach, ze zijn weer eens werk onbekwaam, laat me niet lachen.
 • Nathalie Vanparrys

  3 jaar geleden
  de politie mag tegenwoordig niks meer doen.das het beleid van tegenwoordig.wat op niks trekt.en hadden ze iets gedaan.ging het wel uitgebreid op sociale media gestaan.en degene die denken dat ze het beter kunnen.pffff veel blabla ja!!!
 • Louis Roux

  3 jaar geleden
  Ik treed Jurgen Meersman volledig bij. Ge moet maar politieagent zijn in deze tijd van sociale media?????
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavaccin, 85 procent volwassenen eerste prik tegen 11 juli

  Amper 1,66 procent Vlamingen weigert expliciet coronavac­cin, 85 procent volwasse­nen eerste prik tegen 11 juli

  Van de al meer dan 4,2 miljoen uitgenodigde inwoners in Vlaanderen hebben er slechts een kleine 70.000 expliciet aangegeven dat ze geen prik willen krijgen. Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) tonen zich bijzonder tevreden over dat lage aantal. Ook het aantal mensen dat de uitnodiging gewoon laat passeren zonder aan te geven dat ze er geen willen, blijft beperkt tot vorige week 8 procent. Het aantal AstraZeneca-weigeraars ligt wel merkelijk hoger. Tegen 11 juli moet het haalbaar zijn om 85 procent van de volwassen Vlamingen gevaccineerd te hebben, zei Beke nog op de wekelijkse persbriefing.