ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Meisje geeft jarenlang seksueel misbruik door eigen vader pas na elf jaar aan: vijftiger krijgt vijf jaar cel

Een vijftiger uit Vilvoorde is door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar omdat hij zijn eigen dochter jarenlang seksueel had misbruikt. De feiten vonden plaats toen het meisje minderjarig was, maar ze stapte pas elf jaar na de feiten naar de politie. De verdediging had om de vrijspraak gevraagd, maar de rechtbank achtte het misbruik bewezen.

1 reactie

 • kris devriese

  5 jaar geleden
  Opsluiten voor het leven! Gevangenissen bijbouwen dan maar!
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Onthutsende getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: "Eigenlijk was ik Huubs seksslavin"
  PREMIUM
  showbizz

  Onthutsen­de getuigenis van de Thaise nanny van Daisy en Huub: "Eigenlijk was ik Huubs seksslavin"

  Ze waren wekenlang talk of the town, Daisy Van Cauwenbergh en haar man Huub Fijen. De ex-Miss België en de Nederlandse zakenman, die eerder al in opspraak kwamen na enkele frauduleuze faillissementen, moesten zich in december voor de arbeidsrechtbank van Brussel verantwoorden voor mensenhandel en moderne slavernij. De gewezen Thaise nanny van Daisy en Huub had namelijk klacht ingediend wegens wanbetaling en tal van ergere vergrijpen. Véél ergere vergrijpen, zoals u hieronder zal lezen.