Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kwam Lomelino nog op voor het Vlaams Belang in Mechelen. Hij stond toen op de negende plaats op de lijst.
Volledig scherm
Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kwam Lomelino nog op voor het Vlaams Belang in Mechelen. Hij stond toen op de negende plaats op de lijst. © Vlaams Belang Mechelen

Meisje dient klacht in tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino na racistische opmerkingen op Tinder

Een meisje van Afrikaanse origine dient bij Unia in Mechelen klacht in tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino. Dat meldt les Équipes Populaires, een Franstalige organisatie die opkomt voor onder meer gelijke kansen, vanavond.

44 reacties

 • Leo Peeters

  2 jaar geleden
  Dit spijtige voorval zegt ons twee zaken, niet méér, niet minder: 1. Thomas Lomelino is een domme racist. -- 2. In het VB is geen plaats voor racisten. --- Ik kan de ontgoocheling proeven en ruiken van VB-haters die gehoopt hadden dat TL bijval zou oogsten bij meerdere VB’ers.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Belachelijk !
 • Tom Faes

  2 jaar geleden
  Deze Thomas mag dat niet zeggen en dat klopt natuurlijk voor de honderd procent ,maar waarom mag Dries dat wel ? Omdat hij meer stemmen binnenhaalt ?
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  goed zo en doe gelijk een klacht tegen Schild en Vrienden van Dries Van Langenhove want daar worden gelijkaardige ideeen verkondigd : racistische antijoods en antivrouw
 • Emile De Smedt

  2 jaar geleden
  Soms moeilijk te reageren als het over scheeftrekkingen gaat.De vent is te mijden en onbekwaam te fungeren in eender welke partij.Maar de heisa is er op gericht VB te treffen.Waar vaag kan gedacht aan misplaatste grap of zattepraat wordt er niet aan herrinerd dat niet zolang geleden op RTL een gekleurde dame het volle pond kreeg van de kijkers.Geen Vlamingen maar de zuiver Franstaligen.Mag niet gezegd.Sorry hoor maar niet iedereen heeft kort geheugen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vlaams Belanger stapt uit partij na racistische berichten op Tinder

  Vlaams Belanger stapt uit partij na racisti­sche berichten op Tinder

  De achttienjarige Louise uit Mechelen stapt allicht naar gelijkekansencentrum UNIA om klacht in te dienen tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino, na recente racistische en seksistische uitspattingen op datingsite Tinder. “Ik was gechoqueerd”, reageert ze. Nadat het meisje de berichten op sociale media plaatste, besloot Lomelino om uit de partij te stappen: “Hij heeft zelf ingezien dat zijn grappen zeer misplaatst zijn”, luidt het bij Vlaams Belang.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 4. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).