Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Meisje (2) sterft bij achtervolging tussen Namen en Bergen: "Ze hingen kind uit het raam om politie op afstand te houden”

BinnenlandEen meisje van 2 jaar is om het leven gekomen bij een politieachtervolging tussen Namen en Bergen. Volgens 'La Dernière Heure' werd een kind uit het raam gehouden om de politie op afstand te houden.

79 reacties

 • RENE stabel

  5 jaar geleden
  Een kind van 3 jaar uit het raam? Gevaarlijke terroriste op die leeftijd zeker? Goed dat onze politie efficiënt reageerde?
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  Slechts 1 schuldige : het OCMW. Moest dat niet bestaan, dan kwamen al die asielzoekers niet naar hier, maar gingen ze naar hun buurlanden zoals het hoort.
 • Erwin VD

  5 jaar geleden
  In plaats van alsmaar te klagen over die vluchtelingen en de illegaliteit ervan alsook smokkelaars, doe het toch eenvoudiger met terug grenscontroles. Weeral werkgelegenheid gecreëerd ! Zal een pak schelen met de overlast van criminelen en allerlei gespuis die het land willen binnendringen.
 • Joseph Van Gool

  5 jaar geleden
  Politie heeft goed gehandeld. Nu allemaal oppakken en terug sturen naar waar ze vandaan komen. Als deze mensen niets te vrezen hadden dan hadden ze de normale procedure kunnen volgen. Gene zuivere koffie om met zoveel in een busje te zitten.
 • ANDRE AERTS

  5 jaar geleden
  Barbaren zijn dat. Goed werk politie, Proficiat en meer van dat. Wil ik meer voor betalen voor zulke barbaren te vangen EN TERUG TE STUREN!