Volledig scherm
© Google Street View

Meisje (13) gewond bij steekpartij op school

Een meisje van 13 is vandaag op een secundaire school voor buitengewoon onderwijs in het Limburgse Wijchmaal (Peer) gewond geraakt door geweld van een 18-jarige medeleerling. Het parket bevestigt dat het om een steekpartij ging. 

10 reacties

 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Hij is 18, dus volwassen, en deed een moordpoging. Maar wel enkel 'met een mesje' en 'de verwondingen vielen mee' - zo'n kwaaie kan het dus niet zijn. Wedden dat hij binnen een paar dagen weer vrij rondloopt, met zijn gedragsproblemen ?
 • Jose Van Hauwaert

  3 jaar geleden
  Ene van 18, volwassene volgens de wet, die een 13 jarig meisje steekt met een mes? Die moet dus als volwassene veroordeeld worden, no merci anders leren die het nooit
 • VIVIANE bastenie

  3 jaar geleden
  Hoe dan ook buitengewoon onderwijs of niet,zo iets kan en mag je niet tolereren;Ik heb de indruk dat de jeugd van tegenwoordig andere normen en waarden hanteren,ligt heel vaak aan de opvoeding van thuis uit,men werkt met zijn tweeen en hebben minder tijd om zicht bezig te houden met de kinderen , worden ze aan hun lot overgelaten,de moderne hedendaage maatschappij is gebaseerd op materialisme en status en dit gaat ten kosten van een degelijke opvoeding.
 • Raf Van den Brande

  3 jaar geleden
  Het gaat hier over buitengewoon onderwijs . Daar kunnen kinderen zijn met gedragsproblemen of gedragsstoringen. Dat neemt niet weg dat dit niet kan ,maar direkt beginnen over uitschot..... Dat is er wel over . Sterkte voor het meisje en hopelijk krijgen ze die jongen op het rechte pad .
 • jacques philips

  3 jaar geleden
  Wat er mis is met onze jeugd wel de opvoeding en de 18 jarige eens benieuwd wat het gerecht hierover gaat uitspreken zoals altijd geef ze of hem een tweed kans
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"