Volledig scherm
© BELGA

Mega World failliet verklaard: 650 mensen verliezen hun baan

De ondernemingsrechtbank van Mechelen heeft dinsdag het faillissement van Mega World, het vroegere Blokker, uitgesproken. Dat bevestigt voorlopig bewindvoerder Thierry Lammar aan Belga. Zo'n 650 mensen verliezen hun job.

14 reacties

 • Deplae Eddy

  1 maand geleden
  Het is toch maar veel brol made in China. En bewust gaan vele dingen snel stuk. Nooit degelijk getest op duurzaamheid. Ik heb zaken geweten die 25 jaar meegaan , en dan pas stuk gaan en nog wel voor een lage prijs.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  De vraag is hoe kan je toelaten dat iemand met geen geld een bedrijf kan overnemen. Hier is weer een staaltje van Belgische justitie te vinden. Waarom niet eerst alles controleren, controleren, controleren! In plaats van nu die mensen net voor Kerstmis op straat te zetten zonder loon. Waarom die eigenaar niet oppakken? Waarom kan men in Belgie failliet gaan met al het geld in eigen zak?
 • André Vroman

  1 maand geleden
  En nu een mega-uitverkoop zoals bij Brantano een paar maanden geleden met alle gevolgen van dien?
 • Luc Deville

  1 maand geleden
  Nog voor de overname was het al duidelijk dat Mega World binnen de twee jaar failliet zou gaan. Hoeveel geld is er in de zakken van de zogenaamde redder, de advocaten en consultanten verdwenen? Wanneer gaan advocaten, consultant en, curatoren en zelfs rechters die zulke op voorhand ten dode op geschreven overnames goedkeuren verantwoordelijk gesteld worden?
 • eric volders

  1 maand geleden
  Dat ze het geld maar halen waar ze het hebben weg gemoffeld iedereen opsluiten die er iets mee te maken heeft sterkte aan de ontslagenen
 1. LIVE. Herman Goossens trekt aan alarmbel: "Zeer zorgwekkende toename Britse variant” - Nog meer scholen sluiten de deuren na besmetting
  Play

  LIVE. Herman Goossens trekt aan alarmbel: "Zeer zorgwekken­de toename Britse variant” - Volg hier persconfe­ren­tie Crisiscen­trum

  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in ons land stijgt licht en ook de positiviteitsratio daalt niet meer. Wel daalt het gemiddeld aantal overlijdens met bijna 10 procent. De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid omdat Pfizer niet alle nodige leveringen kan garanderen. De vaccinproducent zegt te begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, “maar dit zijn uitzonderlijke tijden”. Intussen worden steeds meer besmettingen met de Britse variant vastgesteld in België. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. De Croo krijgt zijn zin: landen mogen inwoners verbieden om op vakantie te gaan
  UPDATE

  De Croo krijgt zijn zin: landen mogen inwoners verbieden om op vakantie te gaan

  Landen mogen hun inwoners tijdelijk verbieden om op vakantie te gaan. Dat verklaarde Ursula von der Leyen na een videoconferentie met staatshoofden en regeringsleiders over de aanpak van de pandemie. Daarmee lijkt premier Alexander De Croo zijn zin te krijgen: het Overlegcomité kan straks in principe een verbod op niet-essentiële reizen opleggen. Reizen in Europa wordt in het algemeen niet verboden, maar wel sterk afgeraden.
 1. Zoontje Vlaams parlementslid sluipt kamer binnen tijdens vergadering
  Play

  Zoontje Vlaams parlements­lid sluipt kamer binnen tijdens vergade­ring

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"