Sherlyn D. wordt voorgeleid.
Volledig scherm
Sherlyn D. wordt voorgeleid. © Mathias Mariën

Meesteroplichters verschijnen - niet in luxekledij - eerste keer voor raadkamer: aanhouding dochter maand verlengd

In de Brugse rechtbank zijn deze ochtend de meesteroplichters uit Knokke voor de raadkamer verschenen. Moeder en dochter waren duidelijk niet opgezet met de aandacht. De aanhouding van Sherlyn D. is verleng met een maand. De zaak van haar moeder werd op vraag van haar advocaat uitgesteld naar volgende week vrijdag. 

24 reacties

 • Marleen Wauters

  5 jaar geleden
  Ik vermoed dat er veel meer mensen opgelicht zijn. Ik ken iemand die door de politie is weggelachten en geen klacht heeft mogen indienen: "maar mevrouw, voor dat bedrag kan je toch geen handtas kopen". Zo word je door onze politie nog een tweede keer gestraft.
 • raf stevens

  5 jaar geleden
  De makers van 'opgelicht' op NL tv zullen jaloers zijn : zo'n koppel is exemplarisch voor het profiel van 'de oplichter' : ze kunnen het goed uitleggen en zijn op den duur zelf slechtoffer van hun daden. Je moet het maar kunnen uitleggen.
 • Eddy DESMET

  5 jaar geleden
  Die twee dames zijn rijp voor de psychiatrie. Eerst moeten ze hun slachtoffers vergoeden ... en dan : opsluiting in een gecapitonneerde isoleercel, zodat ze ernstig kunnen bezinnen over hun misdaden. Onverbeterlijk uitschot ! Spijtig voor de kindjes, die een bijkomend slachtoffer zijn !
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Dwang arbeid tot alles kosten en schade terug gewerkt zijn in de gevangenis en dan pas terug vrij laten . Ook de kosten van het gerecht en gevangenis verblijf !! Als zo de straffen waren was er amper criminaliteit !! En Niet willen werken is zeker nooit vrij komen !
 • censor

  5 jaar geleden
  advocaat pleit gratis in ruil voor het aanleren truken van de foor van dat duo...eigenlijk leerde hij niets bij.