Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meer Europese regio’s kleuren vanaf vandaag rood op Belgische coronakaart: wat betekent dat voor uw reis?

Verschillende Europese regio’s hebben sinds vanmorgen een rode kleur gekregen in de lijst met bestemmingen van de Belgische overheid. Die aanpassing betekent dat reizigers die ervan terugkeren en geen vaccinatie- of herstelcertificaat hebben, zich moeten laten testen en in quarantaine moeten tot ze een negatief resultaat krijgen.

  1. Minstens 1 persoon zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”
    Play
    Antwerpen

    Minstens 1 persoon zwaarge­wond na steekpar­tij in nachtwin­kel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”

    In een nachtwinkel aan de Boomsesteenweg, op het Antwerpse Kiel, is zaterdagmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt na een steekpartij. De man is met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is momenteel nog voortvluchtig, maar een getuige kon helder beschrijven wat er gebeurd was. “Voor hetzelfde geld had hij mij ook neergestoken.”