Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meer dan zeven op de tien Belgen bezitten eigen woning

Meer dan zeven op de tien Belgen waren in 2020-2021 eigenaar van een woning. Dat blijkt uit de eerste resultaten van de vierde ronde van de “Household Finance and Consumption Survey” (HFCS).  De enquête werd uitgevoerd door de Nationale Bank en geeft inzicht in de economische activiteiten en financiële situatie van gezinnen. 

15 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  1 maand geleden
  Klopt niet want van die 7 zijn er die 2 of meer woningen hebben en nog velen andere moeten nog 10 of meerdere jaren afbetalen en hopen dat ze niks voor krijgen
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  Eigenlijk zeggen die cijfers totaal niets als je ze niet vergelijkt met het buitenland.
 • Daniel Bamps

  1 maand geleden
  LEUGENS !! in opdracht van onze geliefde regering.
 • Carolus Vif

  1 maand geleden
  klopt christel en dan betaal je ookk nogeens om er te wonen elk jaar belastingbrief voor het hebben van een adres in gemeente , provincie en gewest
 • peter maas

  1 maand geleden
  Die enquêtes van de nationale bank kennen we ondertussen,gewoon een spiegelbeeld van de realiteit.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.