De haven werd in al zijn facetten in beeld gebracht
Volledig scherm
De haven werd in al zijn facetten in beeld gebracht © Matthieu Bout

Meer dan helft van onderschepte cocaïne in Latijns-Amerika bestemd voor België

BinnenlandSinds begin 2017 hebben autoriteiten in havens in Latijns-Amerika en de Caraïben met ondersteuning van een containercontroleprogramma van de Verenigde Naties meer dan 50 ton cocaïne met bestemming Europa onderschept. Ruim dertig ton van de inbeslaggenomen handel was bestemd voor België.

6 reacties

 • Benny Vandervelde

  4 jaar geleden
  Alleen maar feesten in België? Eerlijk wij zijn heel braaf tov Spanjaarden, Engelsen, Duitsers, Italianen,... Ik kan blijven doorgaan hoor. Het probleem is dat we denken dat we kwa feestjes top zijn, maar nee hoor niets is minder waar. Staar je niet blind op TML!
 • jos meurrens

  4 jaar geleden
  Ik denk dat we zouden verschieten moesten we weten wie allemaal, rechtstreeks of onrechtstreeks in de drugswereld zit. Meestal personen waarvan men het helemaal niet verwacht.
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Arm België toch .....! Land van nest voor terroristen .... Miserie met vreemdelingen ... Gerecht dat op niets trekt ... Politiekers die niet deugen.... Regering waardeloos .... Wat blijft erover ...???
 • Daisy Vanreet

  4 jaar geleden
  Logisch dat Belgie de bestemming is. In dit land kent men alleen nog feesten, feesten en feesten. En daar zijn hopen drugs voor nodig.
 • Danny Govaerts

  4 jaar geleden
  Het word dan tijd dat ze de haven eens goed afsluiten . Al doen ze het een dag on aangekondigd per week. Gewoon veel volk inzetten en alles wat buiten gaat die ene dag extra controleren..