Meer dan 450 Belgische soldaten nemen deze herfst deel aan de grootste militaire oefening van de NAVO van de voorbije jaren, 'Trident Juncture 2018'. De oefening gaat uit van een scenario waarbij artikel 5 van het NAVO-verdrag wordt ingeroepen, en er collectief gereageerd wordt na een aanval op een of meer leden.
Volledig scherm
Meer dan 450 Belgische soldaten nemen deze herfst deel aan de grootste militaire oefening van de NAVO van de voorbije jaren, 'Trident Juncture 2018'. De oefening gaat uit van een scenario waarbij artikel 5 van het NAVO-verdrag wordt ingeroepen, en er collectief gereageerd wordt na een aanval op een of meer leden. © REUTERS

Meer dan 450 Belgische soldaten nemen dit najaar deel aan grootste militaire NAVO-oefening in jaren

Meer dan 450 Belgische soldaten nemen deze herfst deel aan de grootste militaire oefening van de NAVO van de voorbije jaren, de 'Trident Juncture 2018'. Die spelen zich af in Noorwegen en omgeving. Dat is vernomen uit militaire bronnen.

11 reacties

 • Cecarine De Smet

  4 jaar geleden
  Doe jullie best he jongens!!! Wij zijn fier op jullie!!!
 • Michel Van Limbergen

  4 jaar geleden
  De Russen achterna ... copyrights?
 • Ludovic De Beuckeleer

  4 jaar geleden
  het Belgische leger heeft niet meer soldaten de rest hebben ze buiten gepest.
 • Gerd Van nieuwenhove

  4 jaar geleden
  Kassa, kassa voor ons leger ......
 • Erwin VD

  4 jaar geleden
  Wauw 450 Belgische militairen nemen deel, en die andere 30.000? Wat een zeer gering aantal in vergelijking met de andere lidstaten. Het is nu ook niet om oever te stoefen hé!