Bij de uit de hand gelopen coronabetoging gisteren in Brussel zijn meer dan 230 aanhoudingen verricht.
Volledig scherm
Bij de uit de hand gelopen coronabetoging gisteren in Brussel zijn meer dan 230 aanhoudingen verricht. © Photonews

Meer dan 230 mensen aangehouden na rellen in Brussel: “Zeer uiteenlopende profielen”

Bij de uit de hand gelopen coronabetoging gisteren in Brussel zijn in totaal meer dan 230 aanhoudingen verricht. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) maandagochtend. Bij HLN LIVE en VTM NIEUWS noemt ze het geweld op de betoging “volstrekt onaanvaardbaar”. “Het is hallucinant als je de beelden ziet, je kan dan echt alleen maar geschokt zijn.”

238 reacties

 • erwin Veltjen

  10 maanden geleden
  en maar in dialoog blijven gaan zegt minister verlinden hoe lachwekkend zal mijn belastingen ook niet betalen om al die schade te betalen kijken of ze met mij ook in dialoog gaan denk het niet
 • Patrick Raeymackersn

  10 maanden geleden
  Alles weer stuk geslagen, politie is weer de dupe, onze politiekers lullen er zich er weer uit. En wij brave burgers achter ons tv scherm kiezen in 2024 waarschijnlijk weer gewoon weer deze welke het meest beloofd en en beste voorkomt op het scherm. Heeft er nu al iemand in de politiek al eens uitgevoerd waarvoor hij is verkozen, Ik ben niet voor een politie staat, maar geef ze gerust meer machtsvacuüm het op ordehandhaving aankomt.
 • Stefaan Roobaert

  10 maanden geleden
  Goede afspraken maken met de organisatie : hen laten betalen die er wordt aangericht!
 • Jean vrancken

  10 maanden geleden
  Laat zulke betogingen alleen toe op plaatsen waar ze weinig kunnen vernielen zoals in bossen weiden of op het strand met een podium waar ze kunnen zeggen waar het echt om gaat en de pers te woord kunnen staan zou nog leuk kunnen zijn ook
 • Rik Duyvejonck

  10 maanden geleden
  Wij zullen wel braaf onze belastingen betalen. Die gasten zullen wel alles vernielen en dan met het vingerke wegkomen. En wij voor de kosten opdraaien. Allemaal een hoge boete en gevangenis straf effectief. En voor alle kosten opdraaien.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.