Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Meer dan 2.000 mensen ondertekenen petitie om coronaregels voor huwelijksfeesten gelijk te stellen aan die voor festivals

Al meer dan 2.000 mensen hebben een petitie ondertekend waarin de regering wordt opgeroepen om de coronaregels die gelden voor huwelijksfeesten gelijk te stellen met die voor evenementen. “Wij vinden het heel onrechtvaardig dat op festivals wel gedanst kan worden, en op ons trouwfeest niet", getuigt een koppel in het VTM Nieuws. 

16 reacties

 • Christel Lootens

  1 maand geleden
  Eigenlijk te zot voor woorden he. Festival mag met alles erop en eraan. Trouwfeest met pak 150 man verboden te dansen.
 • sandra ruyssers

  2 maanden geleden
  Petitie getekend! Evenementen met duizenden mag dus moet een dansje ook kunnen!
 • inge van camp

  2 maanden geleden
  Wij trouwen op 28 augustus en hopen ook te dansen
 • Nancy Delobel

  2 maanden geleden
  Wij trouwen op 28/08. Hoop dat we toch mogen dansen op onze trouwfeest. Iedereen die komt is gevaccineerd.
 • Lindsey Debaere

  2 maanden geleden
  Heel juist kvind dit ook
 1. Laura Tesoro onthult hoe leerkrachten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”
  Play

  Laura Tesoro onthult hoe leerkrach­ten een glansrol krijgen bij Rode Neuzen Dag 2021: “Elke jongere verdient een sidekick”

  Leerlingen verdienen een luisterend oor en een sprekend hart op school, iemand aan wie ze alles kwijt kunnen en met hen meevoelt. Die boodschap draagt Rode Neuzen Dag 2021 uit, de zesde editie al. Leerkrachten krijgen de glansrol, maar ze staan voor een zware opdracht: de helft van de jongeren voelt zich niet begrepen, 8 op de 10 vindt dat er te weinig gesproken wordt over hoe hij of zij zich voelt. “We hebben te lang een blinddoek gedragen.”