23,8 miljoen euro gaat naar het wegennet en 19 miljoen naar het herstel of de wederopbouw van bruggen.
Volledig scherm
23,8 miljoen euro gaat naar het wegennet en 19 miljoen naar het herstel of de wederopbouw van bruggen. © Stefaan Temmerman

Meer dan 166 miljoen voor herstel Waalse wegen, bruggen en waterwegen

De Waalse regering is het eens geraakt over een enveloppe van 166,8 miljoen euro voor het herstel van gewestwegen, bruggen en waterwegen die beschadigd raakten door de overstromingen in juli.

 1. Waalse transportgroep Jost schikt voor miljoenen met parket in onderzoek naar sociale fraude en mensenhandel

  Waalse transport­groep Jost schikt voor miljoenen met parket in onderzoek naar sociale fraude en mensenhan­del

  Het Waalse transportbedrijf Jost Group heeft een schikking met het federaal parket getroffen in het jarenlange onderzoek naar sociale fraude. Dat schrijft De Tijd. Jost zou zo'n 30 miljoen euro betalen. Het op twee na grootste transportbedrijf van ons land en enkele van zijn Roemeense en Slovaakse dochterondernemingen staan sinds 2015 centraal in een onderzoek naar sociale dumping en mensenhandel.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.