(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Meer dan 1.000 vacatures raken maar niet ingevuld op luchthaven van Zaventem (en dat zal reiziger mogelijk voelen)

De bedrijven die actief zijn op Brussels Airport hebben alle moeite om de vele vacatures — meer dan duizend op dit moment — ingevuld te krijgen. “In het slechtste geval zou dat gevolgen kunnen hebben op de activiteiten tijdens de zomer”, zo liet luchthaventopman Arnaud Feist weten.

40 reacties

 • Gino Denil

  11 maanden geleden
  Ze krijgen niet te veel aan den dop, Guido Verlinden. Ze krijgen te weinig om te werken. Al decennia lang gaan loontrekkenden er geleidelijk aan op achteruit. Winstmaximalisatie bij bedrijven en een steeds hoger overheidsbeslag zijn de twee boosdoeners.
 • Robert Swillen

  11 maanden geleden
  Hoge lonen en bonussen zijn voor het kaderpersoneel en voor de verzekering van beschadigde koffers . Wachten nog steeds op uitleg van onze beschadigde koffer. Maar kunnen wel de prijs opdrijven voor bagageruimte, maar niet voor de mensen die hier slavenarbeid verrichten.
 • Johan Blondeel

  11 maanden geleden
  Fanky van Damme, inderdaad de jonge afgestudeerde piloten vooraleer ze aanvaard worden moeten ervaringen hebben, maar in godsnaam hoe kan men ervaringen hebben als men de kans niet krijgt om als copiloot mee te vliegen. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen moet een soms geld leggen vooraleer men kan vliegen (uitbuiting)
 • Ives Ameel

  11 maanden geleden
  Hoe zou dat komen denk je?
 • H. V. Gils

  11 maanden geleden
  Betaal mensen een deftig loon probleem opgelost.