Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

MeDirect start in najaar met woonleningen in België

De bank MeDirect zal in het vierde kwartaal hypothecaire kredieten beginnen aanbieden op de Belgische markt. Dat heeft de bank, die nu nog focust op sparen en beleggen, bekendgemaakt.

1 reactie

 • Johnny chanet

  19 uur geleden
  Ik wil toch face to face praten met iemand om een lening af te sluiten. De dag dat mijn bank me rechtstreeks contact ontneemt ben ik er weg.
 1. Nieuwe gunstige fiscale regels voor wie huis wil kopen: “Tot 13.000 euro registratierechten die je kan aftrekken van je nieuwe woonst”
  PREMIUM

  Nieuwe gunstige fiscale regels voor wie huis wil kopen: “Tot 13.000 euro registra­tie­rech­ten die je kan aftrekken van je nieuwe woonst”

  Een eigen huis kopen is sowieso duur, de registratierechten die je bovenop de aankoopprijs moet betalen, zijn vaak een extra zware financiële dobber. “Maar er zijn nu twee fiscale gunstregimes die de bittere fiscale pil kunnen verzachten na het wegvallen van de woonbonus”, zegt onze belastingexpert Michel Maus. Met concrete voorbeelden licht hij toe wat de nieuwe maatregelen inhouden en vooral: wat ze je opbrengen. Meer advies over (ver)bouwen vind je in onze bouwgids.