De Italiaanse rechts-populistische politicus Matteo Salvini maakt een selfie met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
De Italiaanse rechts-populistische politicus Matteo Salvini maakt een selfie met Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © BELGA

Matteo Salvini ontvangen als een rockster bij Vlaams Belang in Antwerpen

Meutes pers, twee staande ovaties, luid applaus: de Italiaanse rechts-populistische politicus Matteo Salvini is vanavond als een rockster ontvangen in de Antwerpse Handelsbeurs, waar hij was uitgenodigd door de extreemrechtse Europese ID-fractie waar ook Vlaams Belang deel van uitmaakt. 

14 reacties

 • frans Venloo

  3 jaar geleden
  Vb komt volgende verkiezingen zeker aan de macht en hopelijk als grootste prtij zodat ze geen compromissen moeten sluiten ook al werkt men ze tegen . Vlaanderen ziet meer en meer dat het huidig gesjoemel niet kan blijven duren op hun kosten .
 • paola nerozzi

  3 jaar geleden
  Aan VB ge krijgt hem als geschenk van italie ik schaam mij om Italiaanse te zijn wat een schande
 • Jan De Maeyer

  3 jaar geleden
  Er is nog hoop blijkbaar..
 • Frank Van den Bulck

  3 jaar geleden
  Wereldvreemd ? Al eens in de Antwerpse Seefhoek komen kijken ?
 • Frank Daels

  3 jaar geleden
  Let op mijn woorden, Salvini wordt de grote overwinnaar in de volgende Italiaanse verkiezingen.
 1. Frank Vandenbroucke over RSV-circulatie: "De druk is groot bij afdelingen pediatrie, maar elk kind in nood krijgt een ziekenhuisbed"
  Play

  Frank Vandenbrou­c­ke over RS­V-circulatie: "De druk is groot bij afdelingen pediatrie, maar elk kind in nood krijgt een ziekenhuis­bed"

  Het RSV-virus circuleert de laatste tijd onder kinderen waardoor ziekenhuizen opnieuw onder druk staan. Dat zegt ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bij VTM Nieuws. “De ziekenhuizen hebben het zwaar en dat heeft voornamelijk te maken met personeelstekort", erkent de minister. Daarom besliste hij om de noodmaatregelen te verlengen en krijgen ziekenhuizen extra middelen.