De auto van Maria Baets
Volledig scherm
De auto van Maria Baets © GoFundMe

Marokkaanse man organiseert inzameling voor dame wier auto sneuvelde tijdens rellen Brussel

BinnenlandEen van de meest opmerkelijke beelden van de rellen op het Brusselse Muntplein woensdag was de auto die aangevallen en kapotgeslagen werd door jongeren. Aan het stuur zat de 63-jarige Maria Baets, die helemaal de kluts kwijt is. "Zo jong en al zoveel haat in hun ogen. Dat begrijp ik niet", zei ze donderdag. Maar de Marokkaanse gemeenschap wil haar nu een hart onder de riem steken door een inzamelactie te organiseren.

190 reacties

 • Pieter Embrechts

  3 jaar geleden
  Wat een mooi gebaar!!!! Je kan natuurlijk als enkeling niet voor alles inzamelen!!! Men zou beter focussen dat men deze dame helpt, ipv eindeloze discussies te vieren over wie schuldig is, dat de schuldigen moeten betalen, bla bla bla.. Doe zo voort!!! Ik hoop dat jullie ver boven het streefbedrag geraken!!
 • August Leemans

  3 jaar geleden
  Mooi gebaar en nu nog de ouders binnen de allochtone gemeenschap oproepen om verantwoordelijkheid op te nemen voor het gedrag van hun kinderen naar de waarden van onze westerse maatschappij. Jullie zijn naar hier verhuisd en dat mag dan verwacht worden.
 • BENNY ADRIAENSSENS

  3 jaar geleden
  Vijgen na Pasen ,
 • Philippe Van Gasse

  3 jaar geleden
  Ze zijn al bijna halfweg! Heel mooi gebaar van deze man. Heel mooi gebaar van de honderder die al gedoneerd hebben. Chapeau!!
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Langs de ene kant geld inzamelen en langs de andere kant zeggen dat het de Belgen hun fout is dat het crapuul gefrustreerd is.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen